Tek yumruk olmayı başaran bir milletiz

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türk Milleti'nin iyi ve kötü günde tek yumruk olmayı başarabilen bir millet olduğunu belirterek, "Bu sayede medeniyetimiz binlerce yıl ayakta kalmıştır,

Tek yumruk olmayı başaran bir milletiz
22 Ağustos 2018 - 19:03
AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türk Milleti'nin iyi ve kötü günde tek yumruk olmayı başarabilen bir millet olduğunu belirterek, "Bu sayede medeniyetimiz binlerce yıl ayakta kalmıştır, kalmaya da devam edecektir" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelerde gerçekleşen bayramlaşma  programlarına katıldı.
Kurban Bayramı'nda vatandaş ve halkla bayramlaşan milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik, Tekkeköy, Kavak ve Asarcık ilçelerini ziyaret ederek bayramlaşma programlarına eşlik etti. Partililerle ve  vatandaşlarla bayramlaşan Yılmaz, birlik beraberlik mesajı verdi.
Bayramların İslam âlemi için ayrı bir önemi ve değeri olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bayramlar gönüller birleştikçe, paylaştıkça daha güzel oluyor.  Bayramlara anlam yükleyen bizim inancımız, verdiğimiz değer, maneviyattır. Bayramlar hepimizin ortak değeridir. Eller bu önemli günlerde gönüllerimizle birlikte birleşir. Bu bağlılık hepimizi daha da güçlendiriyor. Bayramlarımızın yüklediği anlam ve manayı hiç bir zaman kaybetmememiz, her zaman yaşamamız gerekli" dedi.
HEP TEK YUMRUK OLMAYI BAŞARDIK
Türk Milleti'nin her koşulda tek yumruk olmayı başarabilen bir millet olduğunu ve bu sayede binlerce yıl dimdik ayakta kaldığını belirten Yılmaz, "Türkiye olarak hepimiz birbirimize bağlıyız.  Kötü günde iyi günde tek yumruk olmasını iyi bilen bir milletiz. Ülkemizin her bireyinin taşıdığı bu ruh bizi güçlü kıldı, inancımızla perçinlendi. Türkiye içte ve dışta bir çok saldırılara maruz kaldı. Bu geçmişte de oldu, günümüzde de devam ediyor.  81 milyon insanımızın birbirinden aldığı güçle, bağlılığımızla tüm saldırı bertaraf edeceğimize inancımız tam. Bunun için her alanda üretim gerçekleştireceğiz, çok çalışacağız, gönüllerimizi birleştireceğiz, fitneyi, fesattı kapının dışında bırakacağız. Büyük, güçlü Türkiye hedefine odaklanacağız" diye konuştu.
KENDİMİZİ HALKIMIZA DAHA İYİ ANLATACAĞIZ
Yerel seçimlerin yaklaştığını da hatırlatan Yılmaz, teşkilatların bir seçimin ardından ertesi gün diğer seçimlere hemen hazır olduğunu anımsatarak, "Bu seçimlerde de kapı kapı dolaşacağız. Halkımız her zaman haklı. Onları dinleyeceğiz, kendimizi daha iyi anlatacağız, gönüllerinde kırıklık varsa gidereceğiz. AK Parti'nin merkezi yönetimdeki çalışma başarısını, yerel yönetimler için de anlatacağız" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum