TEK BAŞINA İKTİDAR ÇIKACAĞINA İNANIYORUM

1 Kasım Genel Seçimleri için oyunu kullanan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sandıktan tek başına iktidarın çıkacağına inandığını söyledi

TEK BAŞINA İKTİDAR ÇIKACAĞINA İNANIYORUM
01 Kasım 2015 - 16:58
1 Kasım Genel Seçimleri için oyunu kullanan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sandıktan tek başına iktidarın çıkacağına inandığını söyledi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, dış güçlerin Türkiye seçimini çok yakından takip ettiğini de belirterek, “Ortadoğu’da güçlü bir ülke konumunda olan Türkiye’nin  istikrarlı bir şekilde demokrasisini geleceğe taşıması bazı dış güçlerin işine yarıyor bazılarının ise yaramıyor. İşte bu seçim işine yarayanlarla yaramayanların mücadelesi” dedi. 
BU SEÇİMİN ÖNEMİNİ VURGULADIK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ndeki 2251 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan Yılmaz, “Bugün Türkiye’mizin demokrasi tarihindeki en önemli günü. Bir kez daha vatandaşlık görevimizi yapmak için sandık başına giderek oyumuzu kullandık. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Geçtiğimiz süreç içerisinde her platformda bu seçimin önemini vurguladık. Bu seçim Ortadoğu coğrafyası üzerinde hesabı kitabı olanların büyük bir hevesle beklediği seçim. Çünkü Türkiye Ortadoğu coğrafyasında demokrasi ile yönetilen bir ülke. Demokrasinin Türkiye’de sağlıklı yürümesi de Ortadoğu’da gözü olanların heveslerini kursaklarında bırakıyor.  
SANDIKTAN TEK BAŞINA İKTİDAR ÇIKAR

Bugün ulusal medyada hepsi kilitlenip Türkiye seçiminin sonuçlarını konuşacaklarını altını çizin. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,  Ortadoğu’da güçlü bir ülke konumunda olan Türkiye’nin  istikrarlı bir şekilde demokrasisini geleceğe taşıması bazı dış güçlerin işine yarıyor bazılarının ise yaramıyor. İşte bu seçim işine yarayanlarla yaramayanların mücadelesi.  Onların Türkiye içinde de işbirlikçileri var. Bugün inşallah sandıktan demokrasi adına güzel bir sonuç çıkar ve Türkiye geleceğe emin adımlarla ilerler ve Türkiye’nin geleceği için tek başına iktidar olması şart. Ben sandıktan tek başına iktidarın çıkacağına inanıyorum” yanıtını verdi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum