Tebrikler Baruthane Ortaokulu Ailesine

Samsun Vali Yardımcısı Hasan Balcı ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen birlikte Baruthane Ortaokulu tarafın düzenlen kan başı programına katılan İlkadım İlçe Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, "2019-2020 Eğitim öğretim yılında Türk Kızılay’ına, bağışlamış olduğumuz kanlar ile Türkiye rekoru kırdık" dedi.

Tebrikler Baruthane Ortaokulu Ailesine
13 Kasım 2019 - 09:02
İlçe bazında kan bağışı yaparak,  ilklerin altına imza atmanın mutluluğunu yaşadıkların vurgulayan İlkadım İlçe Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ,"Bugün, okul dediğimiz biricik kurumun toplumda ne kadar önemli bir yere sahip olduğuna,  güzel ve anlamlı işler yapabileceğine, tamamen öğrenci organizasyonuyla velileri, vatandaşları ve toplumun her kesimini bir araya getirmek sureti ile bir günde Bin 549 ünite kan bağışıyla 4 Bin 647 hastaya şifa kaynağı olacak şekilde Türkiye rekoru kırdıklarına tanıklık ettik" dedi.
TEŞEKKÜRLER BARUTHANE ORTAOKULUNA
Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini ifade eden İlkadım İlçe Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, "Bizleri mutlu eden ve göğsümüzü kabartan sevgili Baruthane Ortaokulu öğrencilerimize, onları bu konuya katalize eden meslektaşlarıma, okul yönetimine, velilerimize, Kızılay’ımıza, doktor, hemşire ve destek personeline, bağışçılara ve bağışçılara ikramda bulunan sponsorlara sevgimi, saygımı ve minnetlerimi sunuyorum. Hep birlikte bu başarıyı ileriki yıllarda taşıyacağımıza inanıyorum. Bizler ilçemizde eğitim ailesi olarak büyük bir aileyiz" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum