Taşçı'yı Duygulandıran Teşekkür…

Atakum Belediyesi Halk Günü kapsamında vatandaşları dinleyen Başkan Taşçı, yaşlı bir kadının, ‘Ne sıkıntım olsa belediye yanımda, kendimi yalnız hissetmiyorum” sözlerine, “Atakum bizim evimiz, Atakuml

Taşçı'yı Duygulandıran Teşekkür…
06 Eylül 2017 - 17:39
Atakum Belediyesi Halk Günü kapsamında vatandaşları dinleyen Başkan Taşçı, yaşlı bir kadının, ‘Ne sıkıntım olsa belediye yanımda, kendimi yalnız hissetmiyorum” sözlerine, “Atakum bizim evimiz, Atakumlular ailemiz. Her zaman ailemizin yanındayız” diye yanıt verdi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gerçekleştirdiği Halk Günü uygulaması ile vatandaşları dinlemeye, sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor. Her hafta Çarşamba günleri gerçekleşen halk günü kapsamında vatandaşları dinleyen Başkan Taşçı, kendisine iletilen önerileri, talepleri not alıyor. Vatandaşların ilettiği önerilerin, hayata geçirilmesi planlanan projelere yön verdiğini söyleyen Başkan Taşçı, halk gününde özellikle yaşlıların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirtti.
VATANDAŞLARI DİNLİYOR
Sürekli alanda olduğunu ve vatandaşlarla iç içe olduklarını kaydeden Başkan Taşçı, “Vatandaşlarımızla sıkı bir diyalog halindeyiz. Çalışmalarımızın takibi noktasında sürekli alandayım. Bu anlamda her gün vatandaşlarımızla bir arada oluyoruz. Fikirlerini alıyor, önerilerini dinliyoruz. Bu anlamda ulaşamadığımız vatandaşlarımız içinde halk günü gerçekleştiriyoruz. Çarşamba günleri gerçekleştirdiğimiz halk günü ile vatandaşlarımızı dinliyoruz. Ortak akıla önem veren belediyecilik anlayışımızdan hareketle, iletilen öneriler ve talepleri büyük bir dikkatle dinliyoruz. Sorunların tespiti noktasında da halk günü uygulaması son derece önemlidir. Vatandaşlarımızın ilettiği sorunların kısa sürede çözülmesi için hemen talimatları veriyoruz” dedi.
YAŞLI KADIN DUYGULANDIRDI
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk gününde özellikle çocuklarla ve yaşlılarla yakından ilgilenen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu hafta gerçekleştirdiği halk gününde bir yaşlı teyzenin övgü dolu sözleri karşısında duygusal anlar yaşadı. Atakum Belediyesinin her zaman yanında olduğunu söyleyen yaşlı kadın, “Burası benim evim gibi oldu. Ne sıkıntım olsa Atakum Belediyesi yanımda oluyor” diye konuştu. Kendisine sarılan yaşlı kadının sözleri karşısında duygulanan Başkan Taşçı, “Bizim burada oluş amacımız tam olarak budur. Her zaman söylediğimiz gibi, Atakum bizim evimiz ve Atakumlu hemşerilerimiz bizim ailemizdir. Nasıl ki ailemizden birisinin bir sıkıntısı olduğunda koşarız, aynı şekilde vatandaşlarımız için de koşarız” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum