Taşçı'dan şampiyonlara ödül!

U-15 ve U-19 liglerinde grup şampiyonu olan Atakum Belediyespor’lu futbolcular, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı tarafından ödüllendirildi

Taşçı'dan şampiyonlara ödül!
04 Nisan 2016 - 19:41
U-15 ve U-19 liglerinde grup şampiyonu olan Atakum Belediyespor’lu futbolcular, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı tarafından ödüllendirildi.

[gallery ids="47874"]
Türkiye Futbol Federasyonu Coca Cola Gelişim Ligi U-15 ve U-19 liglerinde gruplarını şampiyon olarak tamamlayan Atakum Belediyespor Kulübü Futbol Takımı, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı tarafından ödüllendirildi.
Atakum Belediye Meclis Toplantı Salonunda kulüp yönetimi, sporcular ve antrenörleri ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyespor Kulübü, geleceğin yıldızlarının yetiştiği bir futbolcu fabrikasıdır. Bizim bu noktada tek amacımız başarılı sporcuların yetişmesi, gençlerimizin sporla kucaklaşarak köşe başlarından kurtulmasıdır. Bu amacımıza ulaşıyoruz. Mücadele ettikleri tüm liglerde şampiyonluk elde eden ve amatör spor alanında Türkiye’nin önemli markalarından birisi haline gelen kulübümüzle birlikte daha büyük başarılar elde edeceğimize olan inancım tamdır” diye konuştu.
Sporculara başarılarından dolayı alışveriş çekleri hediye eden Başkan Taşçı, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte sporcularla hatıra fotoğrafı da çekindi. Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, “Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın spora ve sporcuya verdiği destek azımsanamayacak kadar büyüktür. Biz de bu desteğe karşılık olarak başarılarımızı kendisine armağan ediyoruz. Geleceğe en büyük yatırımlardan birisi de gençlerin sportif faaliyetler içerisine çekilmesidir. Bu noktadan hareketle üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz. Önümüzdeki süreçte daha büyük başarılarla adımızı spor camiasına altın harflerle yazdıracağız” şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum