Tarımda Hollanda Değil Bafra Konuşulacak

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Bafra İlçe Başkanı Ertan Akın, Bafra’nın verimli topraklarının gerçek anlamda değerlendirildiğinde, tarımda Hollanda'nın değil Bafra’nın ön plana çıkacağını söyledi.

Tarımda Hollanda Değil Bafra Konuşulacak
28 Ekim 2021 - 13:34
Tarımda Dışa Bağımlıyız
Türkiye'nin sorunlarını çözümle değiştirmek için yola çıkan Türkiye Değişim Partisi'nin (TDP) Bafra İlçe Başkanı Ertan Akın, partisinin tarım politikasına verdiği öneme dikkat çekti. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün açıkladığı 5T formülünün en önemli unsurunun tarım olduğunu vurgulayan Bafra İlçe Başkanı Ertan Akın, "Tarımda geçmişte kendisine yetebilen bir ülkeyken, bugün tarımda dışa bağımlı bir hale geldik. Bunun sebeplerini parti kurmaylarımız belirledi. Bu sorunları çözümle değiştirmek için projelerimiz hazır" diye konuştu.
Tarımın Başkenti Samsun
Başkanı Akın, Avrupa ve Dünya tarımı denildiğinde ilk sıralarda Hollanda geldiğini hatırlatarak, "Ülkemiz verimli topraklarıyla sadece vatandaşlarımıza değil, diğer ülkelerdeki insanlara bile katkı sağlayabilecek durumda. Sadece bunu başarabilecek vizyonda yöneticiler gerekiyor. Bafra ve Samsun'un verimli topraklarını gerçek anlamda değerlendirebilirsek, tarımda Hollanda değil Bafra konuşulur. Kızılırmak ve Yeşilırmak arasındaki bu şehri, tarımın başkenti yapmak için yola çıktık" diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum