Taraftarlardan Sarıcaoğlu Ve Akgül'e Teşekkür

Kavak ve Salıpazarı Belediyeleri, Manisa FK deplasmanı için Samsunspor taraftar gruplarına ulaşım desteği sağladı. Taraftar grubu temsilcileri her iki belediye başkanına da teşekkür etti

Taraftarlardan Sarıcaoğlu Ve Akgül'e Teşekkür
04 Şubat 2023 - 18:49
12. Adam Yerini Alacak
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Samsunspor, deplasmanda karşılaşacağı Manisa FK maçından 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Zorlu maçta takımlarını desteklemek isteyen çok sayıda Samsunspor taraftarı, Manisa'ya gidiyor. Takımlarını yalnız bırakmamak için Manisa'ya gidecek olan Samsunspor taraflarına ulaşım desteği Samsun'un Kavak ve Salıpazarı Belediyelerinden geldi. Otobüs ve minibüs desteği veren iki belediyenin katkılarıyla Manisa'ya gidecek olan Samsunsporlular, 90 dakika boyunca 12. adam olarak maçtaki yerlerini alacak.
Sarıcaoğlu ve Akgül'e Teşekkür
Samsunspor Taraftar Grupları, zorlu deplasman öncesi kendilerine ulaşım desteği sağlayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'e teşekkür etti. Samsunspor için ve Samsunspor taraftarı için elini taşın altına koyan tüm yerel yöneticilerine ayrı bir değer verdiklerini açıklayan Samsunspor Taraftar Grupları, "Samsunspor'a ve Samsunspor taraftarına destek olan belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz" şeklinde mesaj yayınladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum