TARAFTARIN MUHTEŞEM SÜLEYMAN'I

Samsunsporlu taraftarlara verdiği destekle bilinen genç işadamı Süleyman Ocak’a Şehzadeler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çetir plaket vererek teşekkür etti O LAKABI HAK ETTİ S

TARAFTARIN MUHTEŞEM SÜLEYMAN'I
18 Haziran 2015 - 18:53
Samsunsporlu taraftarlara verdiği destekle bilinen genç işadamı Süleyman Ocak’a Şehzadeler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çetir plaket vererek teşekkür etti
O LAKABI HAK ETTİ
Samsunlu genç işadamı Süleyman Ocak, Kırmızı-Beyazlı taraftarlara destek olarak diğer işadamlarına örnek olmaya devam ediyor. Sezon boyunca Samsunsporlu taraftarların kombine bilet ihtiyaçlarını karşılayan ve deplasmanlara gitmelerinde yardımcı olan Süleyman Ocak, Muhteşem Cafe’nin de işletmesini yaptığı için futbolseverler kendisine ‘Muhteşem Süleyman’ lakabını koydular.
PLAKETLİ TEŞEKKÜR
Genç işadamına teşekkür plaketi veren Şehzadeler Taraftar Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çetir, Samsunspor’un en büyük gücünün taraftar olduğuna dikkat çekerek, “Taraftarların da ayakta durması için desteğe ihtiyacı var. Bizlere bu desteği veren Samsunspor sevdalısı genç işadamı Süleyman Ocak’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisine aynı zamanda iş hayatında da başarılar diliyoruz” diye konuştu.
HER ZAMAN TAM DESTEK
Samsunspor’un şehrin en büyük markası olduğunu dile getiren Süleyman ocak ise, “Bu markayı ayakta tutmanın tek yolu özellikle işadamlarının ve köklü firmaların taşın altına elini sokmasıdır. Biz de her zaman takımımızın ve onları destekleyen bu muhteşem taraftarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Gıda ihracat için tırlarımız da Samsunspor logosuyla yollarda olacak” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum