Tam 42,5 yıllık dostum...

Dr

Tam 42,5 yıllık dostum...
21 Haziran 2016 - 15:32
Dr. O. Fevzi Gümrükçüoğlu

Tam 42,5 yıllık dostum.
Son 7,5 yılını saymazsanız 35 yıllık yakın dostum Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. O. Fevzi Gümrükçüoğlu.
Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığından istifa ettiği an beni aradı ve istediğin oldu istifa ettim geliyorum dedi.
Bir gün sonra kendisini havalimanında Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile karşıladım.
Ne o meşhur bacanağı Recep Köksal, ne Akkaya grubu, ne de parti teşkilatlarından tek kişi vardı.
Kahvaltıya giderken yolda il Başkanı Muhammet Balta’yı ardından merkez ilçe başkanı Yılmaz Büyükaydın’ı aradım. Her ikisi de gelişinden bilgimiz yok dediler.
Aynı akşam Form AVM’de bir restoranda Trabzon milletvekilleri Ecz. Kemalletin Göktaş ve Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile bir araya geldik.
Her ikisi de işimiz zor sen anketlere sor dediler ve İlk yapılan temayülden Dr. Gümrükçüoğlu istediği desteği alamadı.
Şehir genelinde genel merkezin yaptırdığı anketlerde çıkmasa da Başbakan Recep Tayip Erdoğan kendisini aday gösterdi ve eline bir 61 proje kitapçığı tutuşturuldu.
Tutuşturulan bu projeyi öyle anlattı ki bu şehre çuvalla para gelmiş, bu şehir baştan sona değiştiğini anlatırken ben dahi bu şehre gelecek olan velinimetleri engellemeyelim dedim.
Tam 7 yıldır Çömlekçi’deki 700 binanın 100 tanesini yıkmayı başaran başkan Dr. Gümrükçüoğlu’na TOKİ Başkanı Ergun Turan Çömlekçi projesi olmalıdır. Şehri kırk parçaya böldün. Esentepe mahallesi, Gülbahar Hatun mahallesi, eski Narlıbahçe denilen kısım, Hızırbey mahallesini meclis kararıyla kentsel dönüşümden çıkart ve vatandaşı daha fazla mağdur etme.
Başkan Dr. Gümrükçüoğlu bu şehrin tüm mülklerini haraç mezat satmaya devam ediyor…
Bugüne kadar tek bir mülk bu şehre kazandıramayan, Milli Emlak’a ait Camoba kışlasına 1 trilyon harcadığı halde belediye mülklerine katamayan, şehrin meydanındaki eski belediye binalarını harabe bir şekilde saklamayı ve meydan parkına trilyonlar gömerek onlarca ağacı çürütmeyi başaran Başkan Dr. Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kadir Özcan tesisleri önüne 20 trilyon harcayarak koydurttuğu dev viyadük şehir trafiğini felç ederken sırça köşkünden seyrediyor…
Şehir merkezini bırakmış bu mübarek günlerde her gün bir ilçede verdiği muhteşem iftar yemeklerinde dakikalarca konuşarak adeta partisinin propagandasını yapıyor.
Bu şehrin ve bu milletin mülklerini tek tek satan Dr. O. Gümrükçüoğlu Kemerkaya mahallesindeki otoparkı, Boztepe top sahasını, Maraş caddesindeki iş hanı ve ilçelerdeki İşhanlarını kısacası il özel idaresinden gelen tüm mülkleri satıyor…
Son olarak ta Yalıncak’ta bulunan büyükşehir sosyal tesislerini Milli Emlak’tan kiralayıp otel yapmak isteyen, ancak bir türlü yapamayan Şahıs’a altı senin üstü benim diyormuş…
Yani sen arsayı aldın haklı olarak üstündeki lojman ve binalar benim diyormuş ver parayı al binaları diyormuş…
Şahıs ise ben bunları yıkacağım bana lazım değil deyince kızılca kıyamet kopmuş!
Ya nasıl olur demeyin?
Bu şehrin en emin insanı Başkan Dr. O. Gümrükçüoğlu ise bu şehirde her şey olur!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum