SÜSLÜ, ESNAF VE VATANDAŞLA BİR ARADA

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu

SÜSLÜ, ESNAF VE VATANDAŞLA BİR ARADA
01 Mart 2018 - 18:16
İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Ömer Süslü Şeker-İş Sendikası tarafından şeker fabrikalarının özelleştirilmemesi ve kapatılmaması için başlatılan imza kampanyasına da destek verdi.
KAMPANYAYA DESTEK VERDİ
İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, ilçeleri gezerek esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Başkan Ömer Süslü son olarak Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaşan İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, Şeker-İş Sendikası tarafından şeker fabrikalarının özelleştirilmemesi ve kapatılmaması için başlatılan imza kampanyası için Çarşamba Tarihi Köprüsü üzerinde açılan standı ziyaret ederek imza kampanyasına destek verdi.
KOOPARATİF HALİNE GETİRİLSİN
Çarşamba Şeker Fabrikası’nın kapatılmamasının Çarşambalıların elinde olduğunu belirten Başkan Ömer Süslü, “Çarşamba birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek fabrikasına sahip çıkarsa bu fabrika kapatılmaz. Dünya üzerinde şeker fabrikaları kooperatifler tarafından idare edilmiştir. Çünkü ekiminden biçimine, satışına kadar ciddi katma değer katan bir metadır. Dünyada en çok satılan ilk 5 ürünün de içerisindedir. Şeker fabrikası Çarşamba için bir değerdir. Bunun kapatılması da Çarşamba’nın geleceğine, Çarşamba’nın çocuklarına yapılmış bir ihanettir. Bunu biz ihanet olarak görüyoruz. Çarşamba Şeker Fabrikası kapatılmasın, kooperatifleştirilsin. Çarşambalıların kurmuş olduğu bir kooperatife devredilsin” dedi.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum