Suriye ile savaşın eşiğine geldik...

Önce Irak Şimdi Suriye Suriye ile savaşın eşiğine geldik

Suriye ile savaşın eşiğine geldik...
30 Haziran 2015 - 14:06
Önce Irak Şimdi Suriye

Suriye ile savaşın eşiğine geldik.

İŞİD İle mücadele adı altında bizi Suriye topraklarına sokmak isteyenler daha dün Barzani ve Talabani’nin sırtını sıvayanlar, dün PKK, bugünde İŞİD’e örtülü destek verenlerdir.

Şimdi biz Suriye’nin bölünerek bir Kürt Devleti kurmasına müsaade etmeyiz diyoruz. Çünkü sıra Türkiye’ye geliyor. Güneydoğunun gelirleri giderlerini karşılayacağına inansalar anında özerklik isteyecekler. Bu mücadeleyi 50 sene öne başlattılar. 1980 ihtilalinin ardından Türkiye’den kaçarak Suriye’nin Beka vadisinde eğitilen PKK Militanları ülkemize sızarak güney doğuyu kana buladılar katliamlar yaptılar.

Biz eli kanlı örgüt lideri Abdullah Öcalan’ı defalarca Baba Esad’dan istedik vermedi. İşte o günlerde Hatay sınır birliklerini ziyaret eden KKK Orgeneral Atilla Ateş paşa Suriye sabrımızı zorluyor eğer topraklarına sabah girersek akşama diğer taraftan çıkarız sözleri üzerine bebek katili Öcalan’ı sınır dışı ettiler. Önce İtalya oradan da Kenya’ya kaçan bebek katili Öcalan’ı bir gecede Korgeneral Engin Alan paşaya teslim ettiler.

Katili kucağında bulan merhum Bülent Ecevit’in DSP’si 1999 yerel ve genel seçimlerinden ülkenin en büyük partisi olarak çıktı ve ANASOL-M hükümeti kuruldu. Bu arada özel yetkili mahkeme Öcalan’ı idama mahkûm etti. İdam cezası Yargıtay’ca onaylanıp TBMM’ye sunulmak üzere Başbakanlığa gönderince merhum Ecevit kararı Sümen altı etti.

ABD Irak’ı bizim üzerimizden vurmak isteyince başbakan Ecevit müsaade etmedi ancak kendini hastanede buldu. Ekonomi ters döndü veya döndürüldü işler kötü gidince MHP lideri Dr. Bahçeli erken genel seçim kararı aldı.

3 Kasım 2002’de AKP tek başına iktidar oldu ilk iş olarak idam cezalarını TCK’dan çıkardı. ABD Gemileri İÇEL (Mersin) limanına demir attı. Devlet bakanı Ali Babacan ABD başkanı Bush ile Teksas pazarlığı yaparken ABD askerleri tanklarıyla toplarıyla topraklarımızdan geçmeye başladı. Güney doğuda sanayi siteleri kiralayıp ikmal bakım yapmaya, İncirlikten kalkan uçaklar Irak’ı bombalamaya başladı. Daha dün bizim askerimizin operasyon yaptığı Irak topraklarında bizim subaylarımızın kafasına çuval geçirildi ve özel harekâtçılarımız katledildi. Abdullah Gül’ün başbakanlığındaki hükümet birinci teskereyi TBMM’nde red etse de Recep Tayyip Erdoğan başbakanlığındaki hükümet ikinci teskereyi TBMM’nde kabul ettirdi. MİT’i devreye sokarak PKK ile görüşme başlattı ortaya bir çözüm süreci çıktı ancak meşhur Habur krizi patlayınca çözüm süreci buzdolabına kondu.

İmralı kandil seferleri başlattı ardından nevruz günü PKK sözcüsü katili Öcalan’ın mesajı okununca PKK dağdan şehre inip eli silah tutan çocukları dağa kaçırmaya başladı. Anneler önce Diyarbakır ardından Ankara’da eylem yaptıysa da seslerini duyan olmadı. Güneydoğuda PKK militanları askeri birliklerdeki Türk Bayraklarını indirirken İmralı seferleri başladı bebek katili Öcalan bir mesaj daha gönderdi PKK bahar aylarında kongresini toplasın. Yakında HEP ile ittifak yapsın diyor. Peki, HEP eş başkanı Selahattin Demirtaş ne diyor? Bebek katili Öcalan’ı cezaevinden çıkartmak boynumuzun borcudur. Bu arada ülkemiz Suriye ile savaşın eşiğine gidiyor veya gönderiliyor kim gönderiyor Suriye ajanlarını eğit donat projesiyle benim askeri birliklerimde eğitenler, benim insanım aç iken binlerce Suriyeliyi kamplarımızda baktıranlar, benim ülkemin cadde ve sokaklarıma bırakanlar bizi Suriye ile savaşa sokuyor bu böyle biline!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum