STK'lar Bizim İçin Çok Değerli Bir Güç

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Coşkun Öncel, STK’lar kent yönetimine her zaman önemli katkılar sağlamaktadır. Ortak akılla çalışmalarımızı yürüteceğiz dedi.

STK'lar Bizim İçin Çok Değerli Bir Güç
04 Aralık 2023 - 16:22
İl genelinde ziyaretlerine devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan A. Adayı olan Coşkun Öncel, Sivil Toplum Kurulu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Samsun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril ve Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Fahrettin Öztürk’ü ziyaret eden Öncel,  sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi.
TSO’nun, SEBOB’un kent ekonomisi ve kalkınma noktasında yürüttüğü başarılı çalışmalar için tebrik eden Öncel, gazilerin, şehit ailelerinin, engellilerin ise her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
"STK’lar her zaman kent yönetimine önemli katkılar sağlamaktadır.” diyen Öncel, “Bunun için onların düşünceleri bizler için çok önemli. Yıllardır çok iyi bir iletişim ortamında, Samsun’da hep birlikte çalışıyoruz. Şehrin yönetimine katkı sağlayan, düşüncelerini ortaya koyan sivil toplum kuruluşlarımızın uzmanlıklarından, fikirlerinden istifade etmemiz gerekmektedir. Her alanda sivil toplum temsilcileri bulunmaktadır. Bu çok büyük bir zenginlik ve fırsatları doğurmaktadır. Ortak bir akılla, şehrimiz için önemli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Emeklerine, gayretlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Öncel, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol'u da ziyaret etti.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum