Spor Tesislerinin Açılmasıyla Judo'da İlk Kamp Samsun'da Başladı

Samsun TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, “Kovid-19 pandemi salgını nedeniyle hazırlık kamplarına ara veren Ümit Erkek Milli Takım judocuları ve Samsun TOHM (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) Judo sporcularımız Samsun'da ilk dönem çalışmalarına sosyal mesafe, hijyen kullarına uyarak başladık” dedi.

Spor Tesislerinin Açılmasıyla Judo'da İlk Kamp Samsun'da Başladı
23 Ağustos 2020 - 10:53
Çalışmalarımıza Start Verdik
Spor faaliyetlerine zorunlu ara verilmesine neden olan Kovid-19 pandemi salgını nedeniyle uzun bir aradan sonra Milli takım judocuları ve TOHM judo sporcularımız 19 Mayıs Üniversitesi kampüsünde ağırlık antrenmanlarına başladı.10 Eylül 2020 tarihine kadar sürecek kampın, 2’inci etabı Kovid-19 testinin yapılmasının ardından Canik TOHM tesislerinde devam edeceğini açıklayan Samsun TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, “Kampın iki etap olarak planlandığını belirterek, kampın 14 günlük 1. etabını 16 Ağustos'ta 19 Mayıs Üniversitesi kampüsünde başlattık. Kampın, 2’inci etabı ise tüm sporcular Kovid-19 testine tabi tutulduktan sonra TOHM tesislerimizde devam edeceğiz ”şeklinde konuştu.
Düzenli Bir Şekilde Çalışacağız
Birinci etapta pandemi sürecinde kaybedilen motorik performans eksikliklerini tamamlama çalışmaları yoğunlukta olurken, sporcularımızın psikolojik geri dönüşleri de sağlanmaya çalışacaklarını kaydeden Samsun TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, “Kampımızın 2’inci etabında ise, kondisyonun yanı sıra, teknik çalışmalar programa dâhil edilecektir. Pandemi sonrası ilk kampımız kurallara uygun şekilde, gerekli önlemlerle, eksiksiz bir şekilde tamamlayacağız. Bizlere burada tüm imkânların temin edilmesini sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu’na, teknik heyet ve sporcular adına şükranlarımızı sunarız” diye konuştu.
Köksal ÖNER
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum