Spor Parkı'nda Motosikleti Maganda

Samsun Büyükşehir Belediyesinin Baruthane Mahallesinde yapmış olduğu ‘Spor Parkı’nda yürüyüş yoluna giren motosikletli maganda hız yaparken düşerek yaralandı.

23 Ağustos 2023 - 20:39 - Güncelleme: 23 Ağustos 2023 - 20:59
İnsanların ve çocukların oyun parkı içerisine motosikletin girmesi yasak olan bu parka motosikletiyle girerek insanların hayatıyla oynuyorlar!
Park magandası çoluk çocuğa zara vermeden kendisi hız yaparken yürüyüş yolunda önüne çıkan çocuğa çarpmaması için ani fren yaparak motoru ile yürüyüş pistinde savrularak yaralandı.
Parktaki oynayan ve de yürüyüş yolunda yürüyen vatandaşları Allah bu park magandasından korudu.
Yürüyüş parkuruna da zarar veren bu maganda sayesinde bu ‘Spor Parkı’ yakında işlemez hale gelir.
Bu gibi kural tanımazlara devletin ağır cezalarla cezalanması gerekir. Motosikletin girmemesi kesinlikle yasak olan bu ‘Spor Parkı’na giren bu magandayı bulup en ağır cezayı vermesi gerekir.
Çevrede yaşayan vatandaşların verdiği bilgilere göre; Bu ilk değil son da olmayacak. Koca koca adamlar büyük motorları ile parkta dolaşıyorlar. Çocuklar da park içerisinde oradan oraya koşarak oynuyorlar. Burası oyun parkı, adı üzerinde insanların spor yapmaları için yapılmış bir ‘Spor Parkı’. İnsanlar için yapılmış çok güzel bir park. Samsun’un her mahallesinden çocuklarının oynaması için buraya geliyorlar. Vatandaşların da duyarlı olması gerekir. Herkes bu parkı korumak zorunda. Gelen bazı vatandaşlar yedikleri şeylerden artan çöplerini parkın içerisine atıyorlar. Kimse çocuğunu eğitmiyor. Kaldı ki buraya ne bisikletle ne de motosikletle girilmesi yasak olan bir yer. Bunlar nasıl buraya motosikletle girerler anlamış değiliz.
Bu şekilde bunlar buralara girdiği sürece bu parka kimse çocuğunu getiremeyecek İkaz ettiğimiz zaman da sana ne diye bizi azarlıyorlar. İlla birileri bu Spor Parkı’nda ölmesi mi gerekir. Acil önlem alınması gerekir. Bu gibi magandaların ağır şekilde cezalandırılasını istiyoruz.
Ayrıntılar videomuzda…




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum