Şov Değil, İcraat Yapın

Ülkem İş Konfederasyonu Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal Sarı uzun süre sonra sessizliğini bozdu.

Şov Değil, İcraat Yapın
31 Ocak 2022 - 17:09
Öz Sağlık Sen Samsun İl başkanlığı görevini aldıktan sonra Samsun'da dengeleri altüst eden başkan Sarı sendikasını Samsun'da çok iyi yere taşıdıklarını, Sağlıkta ve Aile bakanlığında çalışan sürekli işçi kardeşlerimizin yanında olduklarını belirtti.
Her iki sendikaya ateş püskürdü.
Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal SARI Hak- İş Konfederasyonuna bağlı Öz Sağlık iş sendikası ve Türk-İş konfederasyonuna bağlı Türkiye sağlık iş sendikasına ateş püskürdü.
Bakıyorum ki İcraat yerini şova bırakmış bu iki sendikanın işçiye son sözleşmelerde ne gibi kazanımları olmuş önce çıkıp onu anlatsınlar.
Sağlıktaki işçi üç ay gece farkını alamadı, sözleşme de olmasına rağmen yetkili sendika bunu uygulatamadı sonrasında işçinin dik durması ve bizlerin baskısı ile tekrar işçi gece farkını almaya başladı.
Peki, üç aylık geçmişe dönük ücret ne olacak, Samsun'da bu zorlu sürecin görünmeyen kahramanları sürekli işçilere zorunlu rotasyon yapılıyordu yetkili sendika neden sesin çıkmadı.
Bir bardakla birde eşarpla bu iş işler olmuyor. Siz işçiye 250 lira harçlık verecektiniz sahi o ne oldu hadi yine iyisiniz aidatlarınız da arttı.
Diğer 19 Mayıs üniversitesi hastanesindeki yetkili sendikaya da sesleniyorum, günde onlarca işçimiz bizi arıyor, artık Sabırları kalmadı gidin biran önce oradaki durumu çözüme kavuşturun yoksa size bu işçi bir daha yetki yüzü göstermez.
Bırakın şov yapmayı, icraat bekliyoruz.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum