SORUMLULUĞUMUZ ÇOK ARTTI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Teşekkür ziyaretlerinin beşinci durağı Kavak İlçesinde yaptığı konuşmada; “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

SORUMLULUĞUMUZ ÇOK ARTTI
05 Kasım 2015 - 19:31
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Teşekkür ziyaretlerinin beşinci durağı Kavak İlçesinde yaptığı konuşmada; “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. AK Partinin oylarının artması ve bu başarısı bizim sorumluluğumuzu da artırdı" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve il teşkilat yöneticilerinin katıldığı teşekkür ziyaretlerinin beşinci durağı Kavak İlçesi oldu.
BAŞTA TÜRK HALKI’NIN BAŞARISIDIR
AK Parti Kavak İlçe Teşkilat binasında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 1 Kasım’da yaşanan güzel başarının sevincini yüreğinde hissettiğini ifade ederek; “ Bu sevinci bize yaşatan halkımıza, hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. 1 Kasım’da elde edilen başarı herkesin başarısı. Başta Türk Halkı’nın başarısıdır. Türk Halkı’nın ne yapılması gerekir diye arkasına yaslanıp, şapkasını önüne koyup verdiği kararın ne kadar büyük ve ne kadar isabetli bir karar olduğunu hep birlikte gördük. Kamuoyu araştırma şirketleri bile bu büyük başarıyı hayal edemedi" diye konuştu.
HEP BERABER BU GÖREVİ ALDIK
AK Parti’nin başarılı olmasını isteyen, AK Parti’nin bu memlekete gerekli olduğunu hisseden, AK Partinin Türkiye’yi 2023’e, onu takip eden geleceğimize, çocuklarımızın geleceğine dönük daha iyi bir gelecek kurmasını ve buna dönük çalışmaları yapabilecek tek siyasi kadronun AK Parti kadroları olduğunu Vurgulayan Başkan Yılmaz," Türk Halkı çok iyi biliyor. Türk Halkı bize bu görevi verdi ve biz de hep beraber bu görevi aldık. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. AK Partinin oylarının artması ve bu başarısı bizim sorumluluğumuzu artırdı. Ben bu güzel sonuçla övünüyorum ama övünmemin nedeni halkımızın bize göstermiş olduğu bu teveccühtür ve ben halkımızın daha fazla çalışmamız yönünde verdiği talimatı aldım” Şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum