Şokhaber.net haber sitesinin köşe yazarlarından Hakkı Emiroğlu'nun oğlu Besim dünya evine girdi.

EMİROĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ Şokhaber

Şokhaber.net haber sitesinin köşe yazarlarından Hakkı Emiroğlu'nun oğlu Besim dünya evine girdi.
09 Eylül 2014 - 00:52
EMİROĞLU AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Şokhaber.net haber sitesinin köşe yazarlarından Hakkı Emiroğlu’nun oğlu Besim dünya evine girdi.

Trabzon bürokrasi ve basın camiasının en önemli ailelerinden Emiroğlu Ailesi’nin biricik oğlu Besim Sami ile Karabayır Ailesi’nin biricik kızı Arzu, Cephanelik Restorant’ta düzenlenen törenle birlikte bir ömür boyu birlikte olmaya söz verdiler.

Trabzon basınının en önde gelen isimlerinden İ. Hakkı Emiroğlu’nun oğlu Besim Sami, Arzu Karabayır ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Gerçekleşen muhteşem düğün Trabzon’un bürokrasisi ve siyasetine yıllarını vermiş birçok ismi de bir araya getirdi. Trabzon Valisi Abdul Celil Öz, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, Bayındırlık eski Bakanı Trabzon Milletvekili Koray Aydın, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Metin Kara, İstanbul Emniyet Baş Müfettişi Hamdi Dilaver, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Gaziantep Ekonomi Bölge Müdürü Ömer Naci Gençtürk, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Turgay Aras, Kanuni Hastanesi Müdürü İlyas Alp, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Usta, KTÜ Konservatuvar müdürü Prof. Dr. Osman Bektaş, Fiskobirlik eski genel müdürü Nihat Yılmaz, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Turgay Şahin ve Hatice Öztürk, Trabzonspor Eski As Başkanı Nevzat Şakar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ecz. Ali Sağır, Emekli Emniyet Müdürü Mustafa Günaydın, İnşaat Mühendisleri Odası ve Kent Meclis Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yaylalı, Türk-İş Temsilcisi 1 Nolu Yol-İş Şube Başkanı Hasan Basri Hatipoğlu, Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bekir Aktürk, Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz, KTÜ BESYO Bölüm Başkanı Halit Suiçmez, KTÜ Öğretim Görevlisi Hüseyin Örs PTT İl Müdürü İsmail Ergül, İstanbul’un önde gelen iş adamlarından Seçin Özbey ve Trabzon’un önde gelen birçok iş adamı katıldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’nin kıymış olduğu Nikâh Töreninin ardından gerçekleşen havai fişek gösterisi büyük beğeni topladı. Muhteşem geceye Karadeniz Uşakları Kolbastı Ekibi, Akçaabat Horon Ekibi gösterileri ile damga vururken Trabzon’un eskimeyen seslerinden Salim Önder davetlilere eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Davetlilerin doyasıya eğlendiği düğün töreni renkli karelerle sona erdi.

Şokhaber.net Ailesi olarak Arzu&Besim Sami Emiroğlu çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum