SMS Metal Plastik, Samsun İnşaat Fuarı'nı Ziyaret Ederek Paydaşlarıyla Buluştu

Samsun İnşaat Fuarı, 4-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapı, inşaat malzemeleri, tesisat, ısıtma, soğutma, havalandırma ve doğalgaz teknolojilerine dair tüm yenilikler ve gelişmeleri sektör profesyonellerine sunmak üzere Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

SMS Metal Plastik, Samsun İnşaat Fuarı'nı Ziyaret Ederek Paydaşlarıyla Buluştu
08 Mayıs 2023 - 14:48
Türkiye ekonomisinin en dinamik sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünü buluşturan fuarda, yurt içinden ve yurt dışından satın alma heyetleri ağırlanarak sektör ilgililerini bir araya getirdi.
Sektörde öncü konumda bulunan ve teknolojiyi takip ederek müşteri memnuniyetine önem veren SMS Metal Plastik, Samsun İnşaat Fuarı'nı ziyaret ederek paydaşlarıyla buluştu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sevinç ve idari kadrosu, fuara katılan firmalarla yakın temaslarda bulunarak ticari ilişkileri pekiştirdi.
SMS Metal Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sevinç; "Samsun İnşaat Fuarı ilgilileri ve profesyonelleri ağırlayan bir fuar. Yapı ve dekorasyona dair, inşaata dair ürün ve hizmetlerin sergilendiği bir fuar.  Günümüzde tüketiciye ulaşmak, bilinçlenen ve alternatifleri çoğalan tüketiciyi ürettiğimiz ürün hizmete yönlendirmek zorlaşmıştır. Bu amaçla farklı çalışmalar yapılabilmektedir. İşte bu noktada en önem kazanan yöntem, dokunma mesafesine olmanız sağlayan fuarlardır. Fuarda aynı malın değişik fiyat kalite ve biçimlerini karşılaştırabilir ve ihtiyacımız olan mal ya da hizmeti değişik alternatifler arasından seçme şansına sahip olabiliyoruz. İnşaat sektörü olarak Samsun çok önemli bir yer tutmakta. Bu fuar da sektörün temsilcileri için çok faydalı olmuştur. Bizde SMS Metal Plastik olarak fuarda standı olan dostlarımız, bayilerimiz ve sektör temsilcileri ile bir araya gelerek hem sektördeki yenilikleri yerinde gördük, hem de ticari ilişkilerimizi pekiştirdik. Şirketimiz sektörümüzle ilgili bölgedeki tüm fuar ve etkinleri yakından takip ederek hem ziyaret hem de zaman katılım sağlamaktadır" diye konuştu.

2008 yılında Samsun Tekkeköy ilçesinde metal, plastik ve geri dönüşüm faaliyetlerine başlamış olup, çözüm odaklı ticari ilişkileriyle sektörde adından sıkça söz ettirmektedir. 5.000 metrekarelik alanda faaliyet gösteren Metal ve Geri Dönüşüm alım-satım depoları, Tekkeköy Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde yer almaktadır.
SMS Metal Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sevinç, Karadeniz'in stratejik kenti Samsun'dan, güçlü lojistik ağlarıyla dünyaya açıldıklarını ve müşterilere çözümler sunmaya devam ettiklerini belirtti. Samsun-Ordu Karayolu 12. km'de yer alan 22.500 metrekarelik alanda ve Çarşamba ilçesinde 45.000 metrekarelik alanda toplam 72.500 metrekarelik alanda şehirlerin alt ve üst yapısında kullanılan plastik malzemelerin üretimi ve satışını gerçekleştirdiklerini belirtti.
Samsun İnşaat Fuarı'nı ziyaret ederek sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip eden SMS Metal Plastik ailesi, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekte ve paydaşlarıyla güçlü ilişkiler kurarak başarılı bir şekilde büyümeye devam etmektedir.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum