SMMO Odası Oda Danışma Meclisinin Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Samsun Mali Müşavirler Odası Oda Danışma Meclisinin Nisan Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.

SMMO Odası Oda Danışma Meclisinin Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı
17 Nisan 2026 - 20:32
Toplantının başlangıcında, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından “Dolandırıcılıkla Mücadele ve Dolandırıcılık Yöntemleri” konulu bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumda, son dönemde karşılaşılan dolandırıcılık yöntemleri hakkında katılımcılara bilgi verilirken, alınması gereken önlemler konusunda da değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda ayrıca meslek mensuplarını ilgilendiren güncel konular ele alındı ve görüş alışverişinde bulunuldu.
Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Osman Arslan, toplantıya ilişkin değerlendirmesinde, “Mali Müşavirler sadece beyanname düzenleyen meslek mensupları değildir. Aynı zamanda işletmelerin, esnafın ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu birçok konuda danışılan, güven duyulan ve yol gösteren önemli bir görev üstlenmektedir. Mesleğimizin bu yönünün daha güçlü şekilde anlaşılmasını önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.
Samsun Mali Müşavirler Odası olarak, katkı ve bilgilendirmeleri dolayısıyla Asayiş Şube Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyor,

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Samsun'da Turizm Dernekleri Tek Çatı Altında Birleşti
Samsun'da Turizm Dernekleri Tek Çatı Altında Birleşti
Özdağ Yakakent'ten Seslendi!...
Özdağ Yakakent’ten Seslendi!...