SMMMO'da İŞKUR, KOSGEB, OKA ve TKDK İle Teşvik ve Destekler Semineri

Samsun SMMMO tarafından İŞKUR, KOSGEB, OKA ve TKDK işbirliği ile Teşvik ve Destekler Semineri gerçekleşti. Açış konuşmasını Samsun SMMMO Başkanı Dilaver Öğütcü’nün yaptığı toplantıya katılım yoğundu.

SMMMO'da İŞKUR, KOSGEB, OKA ve TKDK İle Teşvik ve Destekler Semineri
15 Şubat 2024 - 13:38
Samsun İŞKUR İl Müdürü Gökhan Dürümlü, KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, OKA Genel Sekreteri Mehlika Dicle ve TKDK İl Koordinatörü Yusuf Özbey’in konuşmalarının ardından sunumlara geçildi.
Oda Başkanı Dilaver Öğütcü açılış konuşmasında aynı amaca hizmet eden Samsun ve ülkenin kalkınmasına önemli katkılar sunan dört önemli kurumu oda Üyeleri ile bir araya getirmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kurum il müdürleri ile sunum yapacak eğitmenlere teşekkürlerini ifade etti.
Kurum yetkilileri açış konuşmalarında yapılan toplantıdan duydukları memnuniyetleri dile getirerek toplantının verimli geçmesi dileklerinde bulundular.
İŞKUR Şube Müdürü Mustafa Çevik İşbaşı Eğitim Programı ve Kadın İstihdamı İçin Pozitif Ayrımcılık Projesi, KOBİ Uzmanı Yasin Murat İşcan KOSGEB Destekleri, Geleneksel ve  İleri Girişimci, İş Planı Ödülü Destek Programları,  Girişimcilik Eğitimi, İŞGEM/TEKMER Programı, Samsun Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Ammar Sakalı Yatırım Teşvik Sistemi Ve Samsun İli Uygulamaları, Yatırım Türleri, Asgari Yatırım Tutarları, Yatırım Kalemleri, Samsun’da İlçe Bazlı Teşvik Sistemi ve Teşvik Belgesi Başvuru Süreci, TKDK İletişim Uzmanı Serhat TAŞ Destekleme Bilgileri Samsun Gıda Sanayi, Hayvancılık Projeleri, Samsun Kırsal Ekonomik Faaliyetlerin Çeşitlendirilmesi Projeleri, Bafra Karma OSB, Havza OSB, Kavak OSB Tekkeköy Gıda İhtisas OSB ile Desteklenen İller ve Harcamalar konularında sunumları ile güncel teşvik ve destekler anlatıldı.
 

  
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum