Sizden Usta Değil Ancak Emekli Olur!

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, ustalık dönemi iddiasıyla oy isteyen Necattin Demitaş'a yüklendi.

Sizden Usta Değil Ancak Emekli Olur!
10 Mart 2024 - 16:29
"Pardon da siz ne zaman usta oldunuz? Beş yıllık başkanlık döneminiz, İlkadım Belediyesi tarihinin en kötü, en berbat dönemi. Siz hangi akla hizmetle usta olduğunuzu iddia edebiliyorsunuz?" ifadelerini kullandı.
İlkadım'ı Karış Karış Geziyoruz
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, Cumhur İttifakı Teşkilatlarıyla birlikte Pars55 Taekwondo Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Antrenör Mustafa Gençtürk ve öğrencilerle sohbet eden İhsan Kurnaz ardından Modern Pazar esnaflarını ziyaret ederek burada pazarcı esnafı ve vatandaşlardan destek istedi.
İhsan Kurnaz'ın ziyaretlerine AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk ve Cumhur İttifakı Teşkilatları eşlik etti.
Heyet ardından Derebahçe Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
İhsan Kurnaz burada yaptığı açıklamada, "İlkadım'ı karış karış geziyoruz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz. İlkadımlı hemşerilerimizle gönül bağı kuruyoruz" diye konuştu.
Ne Zaman Usta Oldun?
Açıklamasında, mevcut İlkadım belediye yönetimine yüklenen İhsan Kurnaz şunları kaydetti; "Afişlere 'Dürüst Başkan' yazdırıyor, 'Güvenilir İnsan' yazdırıyor. Anlam veremiyoruz. Dürüstlük, afişle, broşürle sloganla olmaz ki. Kişinin kendisine böyle nitelikler yakıştırması olacak iş değil. Bunu başkaları söyler de kişi kendisi için nasıl söyler, bilemiyoruz. Değişik bir ruh hali. Söyleyecek başkaca sözü olmayanların attıkları klişe sloganlar gibi. Şimdi de tutmuş 'ustalık dönemi' diyor. Neyin ustalığı? Nasıl bir ustalık bu? Hangi ara usta oldunuz? İlkadım’ın yıllarını, paralarını, zamanını, geleceğini, ümitlerini nasıl harcadığını bilmiyor olsak inanacağız. Böyle ustalık olur mu? Böyle saçmalık olur mu?"
1 Nisan'da Emekli Olacak!
Demirtaş’ın beş yıl boyunca başkanlık, yöneticilik, idarecilik anlamında hiçbir şey yapmadığını vurgulayan İhsan Kurnaz, "Beş yıl boyunca İlkadım’ın mevcut bütçesini har vurup harman savuran mevcut yönetimin 'Yaptık' dediği şeylere bir bakın Allah aşkına. Koskoca beş yılı hiçbir iş yapmadan tüketmiş. Şimdi de usta olmuş. Eğer ustalıktan kastı; 'Bu işler nasıl yapılmaz!' ise evet haklı. İş yapamama ustası olmuş. Hizmet üretememe ustası olmuş. Hal böyle iken; bir yandan dürüstlük iddiası, diğer yandan ustalık iddiası ortaya koyabiliyor. Dürüst olsa çekilip gitmesi, usta olsa ortaya hizmet koyması gerekir. Ama biz biliyoruz ki; İlkadımlı hemşerilerimiz, kendisine 31 Mart'ta kırmızı kart gösterecek ve 1 Nisan'da da emekliye sevk etmiş olacak…" dedi.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum