Siyasetin Antikası Partilere Ayrılan Sürenin Sonuna Geldik

Zafer Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, Karagöz Hacivat siyasetinden bıkan Atakumlular için alternatif yarattıklarını ifade ederek, "Her şeyin antika düzeyinde eskisi değerli iken, siyasetin antikası olmuş bu iktidar ve sarı muhalefete ayrılan sürenin sonuna geldik" dedi.

Siyasetin Antikası Partilere Ayrılan Sürenin Sonuna Geldik
25 Şubat 2024 - 18:59
Zafer Partisi (ZP) Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, Karadeniz'in tek antika pazarına ev sahipliği yapan Atakum'da Zafer belediyeciliğinin vaatlerini anlattı. Yenimahalle Mahalle'de bulunan Mimar Gökhan Öker Kapalı Semt Pazarı içerisinde kurulan Antika Pazarı'nda ZP Samsun İl Başkanı Faruk Şen, ZP Atakum İlçe Başkanı Burak Seyfeli ve meclis üyesi adayları ile seçim çalışması gerçekleştiren Tugay Başsan, Karagöz Hacivat siyasetinden bıkan Atakumlular için alternatif yarattıklarını belirtti.
Hem İktidar Hem De Muhalefeti Eleştirdi
Osmanlı ve Cumhuriyet döneminden birçok eserin satışa sunulduğu Antika Pazarı'nda iktidar ve sarı muhalefete yüklenen ZP Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, "Bugün ülkemizin yaşadığı ekonomik ve siyasi sıkıntıların bir numaralı sorumlusu iktidarsa, iki numaralı suç ortağı ise sarı muhalefettir. Hem ülke siyasetinde hem de yerel yönetimlerde birbirini ayakta tutan bu iki partiye en büyük dersi 31 Mart'ta Türk halkı verecektir" dedi.
Tahterevalli Siyaseti Yerele Taşındı
AK Parti ve CHP'nin antika siyaset yaptığını sözlerine ekleyen Tugay Başsan, "Her şeyin antika düzeyinde eskisi değerli iken, siyasetin antikası olmuş bu partilere ayrılan sürenin sonuna geldik. Halkımız bu Karagöz Hacivat gölge oyunundan sıkıldı. Tahterevalli siyasetini genel seçimde yaşadık. Bugün de yerel seçimde aynısını görüyoruz. Koltuk uğruna parti değiştirenler, partilerinin içinde birbirinin kuyusunu kazanlar. Bizim duruşumuz net. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri olarak, Atakum'da Zafer meşalesini yakmak için sıkılmadık el bırakmayacağız. Zafer Atakum'un, Atakum Zafer'in olacak" şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum