Sinop'ta Bem-Bir-Sen Rüzgârı…

Belediye ve İl Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Karadeniz Bölgesi üye işyerlerini ziyarete devam ediyor.

Sinop'ta Bem-Bir-Sen Rüzgârı…
15 Şubat 2021 - 23:47
Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Sinop İl Başkanı Mustafa Turaç’la birlikte; bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere öncelikle Sinop Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Salih Livaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, daha sonra Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl’ı ziyaret ederek akabinde Sinop Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin’le makamında görüştü. Genel Başkan Yardımcısı Sever; ziyaretlerde üye iş yerlerinde Memurların hakları ve sendikal faaliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Türkeli Belediyesi’nden 18 Yeni Üye
Türkeli Belediyesi’nde sendikal yetkinin Bem-Bir-Sen’e geçmesi ve 18 yeni üyenin kaydının yapılması dolayısıyla ziyarette bulunduklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Bem-Bir-Sen’in dün olduğu gibi bugün de güçlü ve çözüm üreten teşkilat yapısıyla her zaman üyelerinin yanlarında olduklarını ve sendikal faaliyetlerde başarıların devam edeceğini belirtti.
Bem-Bir-Sen Büyük Bir Ailedir
Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever yaptığı açıklamada; “Sivil sendikal hayatta omurgalı duruşun simgesi olan sendikamız Türkiye’nin dört bir yanında ülkemiz için, insanlarımız için gece-gündüz mesai mefhumu gütmeden çalışan üyelerinin her zaman yanlarında olmaya devam ediyor. Karadeniz bölgesi ziyaretlerimizde bunu açıkça görüyoruz. Hangi üye iş yerimize gitsek, bizleri sevgiyle karşılıyorlar. Geçmişten bugüne verdiğimiz mücadelenin meyvelerini bir bir alıyoruz. Bu süreçte siz değerli yerel yöneticilerimizin de her zaman bizlere kapılarının, gönüllerinin açık olması bunun en güzel örneğidir. Türkeli Belediyesi’nde sendikal yetkiyi Bem-Bir-Sen olarak sağladık ve bugün itibariyle 18 yeni üyemizi büyük ailemize dâhil ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim çalışmalarınızda kolaylıklar versin. Bizlerde sendika olarak her zaman yerel yöneticilerimizin ve yerel yönetimde görev yapan arkadaşlarımızın yanında yer alamaya devam edeceğiz” dedi.
Sinop Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin ise; belediye olarak her zaman çalışanlarının yanlarında olduklarını belirtti. Şahin yaptığı açıklamada; “Sinop Türkiye’mizin en nadide illerinden biri. Türkeli ise Sinop’un en nadide ilçesidir. Bizler de bu bilinçle halkımıza hizmet etmeye devam ediyor. Bizler Türkeli Belediyesi olarak tüm mesai arkadaşlarımızla büyük bir aileyiz. İlçemize hizmet eden, değer veren tüm arkadaşlarımızın alın teri kurumadan hakkını vermeye gayret ediyoruz. Ziyaretinizden dolayı başta Genel Başkan Yardımcımız Nurettin beye ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum