Şimdi son söz aziz milletindir…

Dr

Şimdi son söz aziz milletindir…
22 Şubat 2017 - 10:01
Dr. Devlet Bahçeli

57 Hükümetin Başbakan Yardımcısı Dr. Devlet Bahçeli…
2001 Yılında Ak Parti kurulurken gördüğü ilgi üzerine kendi MKYK sına ve ortaklarına sormadan Bursa il başkanlığında 3 Kasım 2002 de genel seçime gidiyoruz ve TBMM’de genel seçim kararı aldı.
AK Parti ezici bir çoğunlukla iktidar olurken MHP, DSP, ANAP, DYP, SP TBMM dışında kaldı.
Ancak Genel Başkan Recep Tayip Erdoğan cezalıydı…
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da üzerine düşeni yaptı kanun değiştirterek ara bir seçimle Erdoğan Siirt Milletvekili olarak TBMM girdi.
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in görev süresi sona erdi.
Ak Partinin Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül 276 engeline takılınca hükümet bir kez daha mağdurları oynadı hemen seçim demek zorunda kaldı.
2007 genel seçimleriyle yeniden TBMM’ne giren MHP formaliteden Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu’nu Cumhurbaşkanlığına aday gösterip Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesini sağladı.
2010 referandumuna giderken FETÖ, HSYK ve Anayasa mahkemesini ele geçirmek için mezardaki ölüler çıkıp oy kullansın bu referandum çok önemli deyince ilk tepkiyi Dr. Bahçeli gösterdi.
Pılını pırtını topla bu ülkeyi terk et, senin amacın belli dedi ve Ak Partilileri uyarmayı da ihmal etmedi. Bu hoca sizin bildiğiniz hocalardan değil, bunun bir ayağı ABD’de diğeri Rusya’da, bir kolu Afrika’da bir kolu ile bu ülkenin içini karıştırır deyince kendini farklı ülkücüler olarak tanıtan FETÖ’cular MHP Genel başkan yardımcılarına tuzak kurmaya başladılar. Kasetlerini ise kendi internet sitelerinden servise koydular.
Bu ahlaksızlara ve hatta okyanus ötesine selamlar gönderen o günün Başbakanı bugünün Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı defalarca uyaran Dr. Devlet Bahçeli 2011 genel seçimlerinde kıl payı TBMM’ye girerken Erdoğan’da emin adımlarla köşke çıktı.
Ancak yukarıda havalar bozuktu…
FETÖ’cular etrafını iyice sarmaya başladı. En yakınındaki emir subayları sahte siteler kurup kendini tehdit etmeye başlayınca Cumhurbaşkanı Erdoğan önce dershaneleri, üniversiteleri, bankaları, madenleri, gazete ve TV’lerini kapatmaya başlayınca; Malı, mülkü elinden giden FETÖ bedduaya başladı…
Araya giren arabulucular bu ikiliyi barıştırmayı başaramadı ve 7 Haziran genel seçimlerinde taraflar çarpışırken AK Parti Oyları %40’lara düştü, karşı tarafta da %60’lık bir HAYIR bloku oluştu.
Hedef TBMM başkanlığı ve araştırma komisyonları idi.
Hiç kimsenin hükümet etme derdi yoktu!
MKYK’sına sormadan danışmadan Dr. Bahçeli İSTEMEZUK diye bağırmaya başlayıp birde TBMM Başkanlığına Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aday gösterince AK Parti önce TBMM Başkanlığını ardından seçim hükümetini kurup 1 Kasım genel seçim kararı aldı.
MHP seçmeni bu sefer Dr. Bahçeli’ye İSTEMEZUK diye bağırıp 80 milletvekilini 40 milletvekiline çekti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bir başkanlık sistemi ve partili Cumhurbaşkanı deyince 7 Haziranda Ak Parti ile hükümet etmem diyen Dr. Bahçeli, sonuna kadar EVET diye bağırmaya başladı.
Şimdi son söz aziz milletindir…
Görelim Mevla’m neyler, neylerse güzel eyler!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum