Reklam
Reklam
Reklam

Şimdi Keyfini Yaşayacağız!...

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Şu anda averajla da olsa ligin lideriyiz. Ama zirvede olmak bir bedel gerektiriyor.

Reklam
Şimdi Keyfini Yaşayacağız!...
12 Ocak 2020 - 18:07
Reklam
Bundan sonraki dönemde bulunduğumuz yerin kıymetini bileceğiz. Samsunluyum ve Samsunsporluyum diyen herkes bundan sonraki dönemde daha fazla sorumluluk alacak, daha fazla çalışacak ve bu bedeli ödeyeceğiz” dedi.
Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 3-0 kazandıkları Gümüşhanespor maçını değerlendirdi. Ertuğrul Sağlam, “Dün rakibimizin aldığı sonuçtan sonra kazandığımız takdirde yaklaşık 1,5 yıllık aradan sonra lider olmanın keyfini yaşayacaktık. Gümüşhanespor’un da içinde bulunduğu durum, yaşadığı sıkıntılar onlar adına olumsuz bir durum oluşturuyor. Maçtan önce oyuncularımızla şunu paylaştık, bu gibi durumlar bazen bir takım için ekstra motivasyon unsuru da oluşturabiliyor. Dün Zonguldak Kömürspor’un yaşadığı gibi. Onur ve haysiyet mücadelesi devreye girdimi insan haklı güçler ortaya çıkarabiliyor. Bugün de oyuncularımızın dikkatini bu doğrultuda çekmeye çalıştık. Başlangıç biraz zor oldu. Tüm hattıyla kapanan bir takım, biraz çözmek için girişimlerimiz oldu ve devrenin sonuna doğru 2-0’lık skoru yakaladık. İkinci yarı da oyuncularımız 2-0’lık skorun verdiği rahatlıkla maçı rölantide götürdüler. Şimdi öyle oyunlar oynuyoruz ki, belki 1 puan, belki 2 puan, belki de şampiyonu averaj belirleyecek” dedi.
Zirvede olmanın bir bedeli olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, “Puan kaybına tahammülümüzün olmadığı, kesinlikle 3 puanı alıp, ‘Samsun’un, taraftarın, camiamızın çok istediği yere gelelim ve bundan sonra da inşallah böyle kalalım’ beklentisiyle çıktığımız maçtı. İstediğimize ulaştık. Şu anda averajla da olsa ligin lideriyiz. Ama zirvede olmak bir bedel gerektiriyor. Bundan sonraki dönemde bulunduğumuz yerin kıymetini bileceğiz. Samsunluyum ve Samsunsporluyum diyen herkes bundan sonraki dönemde daha fazla sorumluluk alacak, daha fazla çalışacak, birbirimize daha fazla sahip çıkacağız ve bu bedeli ödeyeceğiz. Sonucunda da hepimizi mutlu edecek şampiyonluğa ulaşacağız” diye konuştu.
Liderliğin keyfini çıkaracaklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Geldiğimiz nokta bizi kesinlikle rehavete sürüklemeyecek. Aksine daha fazla sorumluluk yükleyecek ve sorumluluğun bilincinde olan insanlar olarak da bundan sonraki süreçte bu sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Hepimizin istediği şampiyonluğa inşallah ulaşacağız. Şimdi liderliğin keyfini çıkaracağız. Cumartesi günü bizi bir final maçı bekliyor. Bu maça da yarından itibaren hazırlanmaya başlayacağız. Ben oyuncularımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gümüşhanespor’a da inşallah bu sıkıntılarını atlatır ve yukarılara doğru tırmanırlar” şeklinde konuştu.
Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ertuğrul Sağlam, “Görüştüğümüz oyuncular var. Bizim bir an evvel 3 tane oyuncuyu önümüzdeki maça kadar yetiştirmemiz lazım. İnşallah hafta içerisinde ben en az 2 tane transferin çözüleceğini ve takımımıza katılacağını düşünüyorum. Liderlik güzel bir şey ama liderliğin insana yükleyeceği sorumluluklar var. Biz sorumluluğun bilincinde insanlar olarak bundan sonra daha fazla çalışacağız, daha fazla sorumluluk alacağız, daha fazla fedakârlık yapacağız. İnşallah geldiğimiz noktadan aşağıya inmemeye çalışacağız. Samsunluyum ve Samsunsporluyum diyen herkesten de bu sorumluluğu ve fedakârlığı bekliyoruz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum