Şiddetle Kınıyoruz!...

Samsunspor Divan Kurulundan yapılan açıklamada; Sayıştay Raporundan cımbızla çekilerek Samulaş’ın Samsunspor taraftarlarını maç saatinde ücretsiz taşıması konusunu büyük bir olaymış gibi yaygın medyaya taşınmasını şiddetle kınıyoruz.

Şiddetle Kınıyoruz!...
22 Aralık 2020 - 22:14 - Güncelleme: 22 Aralık 2020 - 22:18
Divan Kurulunun açıklamasının devamında; Belediyelerin yönettikleri kentlerin halkına kolaylık sağlamak amacı ile toplu taşıma yapması asli görevlerindendir. Bu amaçla belediyeler sıkışıklıkları ve zaman kaybını önlemek için özel günlerde halkını ücretsiz taşıma görevini zaten yapmaktadırlar.
Nitekim dini bayramlarda ölmüş yakınlarını ziyaret ederek dualarını yapabilmeleri ve milli bayramlarda bayramı izleyebilmeleri için tören alanına halkını ücretsiz taşmaktadırlar.
Hatta çoğu kez belediye yönetimlerini elinde bulunduran partilerin siyasi toplantılarına partililerini ücretsiz taşındığı bilinmektedir.
Ne var ki Sayıştay’ın rutin olarak belediye hesaplarını incelemesi sonucu yazılmış ve henüz uygulanmamış bir kararda, bazı maçlarda Samsunspor taraftarlarını kent merkezine uzak olan stada ücretsiz taşıdığı için suçlanmaktadır.
Samsun halkına hizmeti görev edinmiş Samsun Belediyesi’nin yapması gerekeni yapmış olmasından suçlanmasının takdirini halkımızın takdirlerine bırakıyoruz.
Bu konuda en dikkat çekici bir başka konuda, Sayıştay Raporundan cımbızla çekilerek Samulaş’ın Samsunspor taraftarlarını maç saatinde ücretsiz taşıması konusunu büyük bir olaymış gibi yaygın medyaya taşıyarak, hem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı, hem de Yılport Samsunspor’u kamuoyunda itibarsızlaştırma çabasını şiddetle kınadığımızı Samsun ve Samsunspor kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.  

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum