SGK il Müdürlüğünden Memur-Sen'e ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal Kaya ve beraberindekilerle sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız’ı ziyaret etti.

SGK il Müdürlüğünden Memur-Sen'e ziyaret
22 Mayıs 2021 - 17:13
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal Kaya, İl Müdür Yardımcısı Uğur Özlaplan ve Merkez Müdürü Gülcay Yıldırım Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Samsun Memur-Sen İl Temsilcisi,  Samsun Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ve Memur Sen Basın ve iletişimden sorumlu Başkan Yardımcısı,  Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber’i Memur-Sen hizmet binasında ziyaret etti.
Ünal; Sivil toplum kuruluşlarının kamu çalışanları açısından önemli bir yerinin olduğunu belirterek çalışanlarının hakkını arama noktasında göstermiş olduğunuz çabalardan dolayı teşekkür ederim. Sosyal güvenlik haftası nedeniyle yaptığımız bu ziyarette halkımızla her gün iç içe bulunuyoruz, Halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Dedi. Sosyal Güvenlik Kurumunun iş ve işlem süreçleri hakkında bilgiler verdi.
Yıldız, Sosyal Güvenlik Haftası ilgili Sayın Müdürümüz Ünal Kaya ve Müdür Yardımcılarımıza memur Sen il temsilciliğimize gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı teşekkür ederiz. Genel yetkili sendika olarak üyelerimize hizmet veriyoruz. Büro iş kolumuz içerisinde olan içerisinde Yer alan Sosyal güvenlik kurumu çalışanlarımızın Sorunları ve onların talepleri ile ilgili süreçleri yakından takip ediyoruz. İlgililerle Talep ve sorunları paylaşıyoruz Fedakârca çalışan Sosyal güvenlik kurumu çalışanlarına ve yöneticilerine teşekkür ederiz. Kamu çalışanlarının sesi olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle sosyal güvenlik çalışanlarının sosyal güvenlik Haftası kutlar başarılar dilerim. Bu nazik ziyaret için tekrar teşekkür ederim dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum