Sevdamız Samsun'dan İsrail Tepkisi!...

Sevdamız Samsun Genel Merkezi, İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısı insanlık değerlerini ayaklar altına aldı.

Sevdamız Samsun'dan İsrail Tepkisi!...
18 Ekim 2023 - 14:18
Sevdamız Samsun Genel Merkezi Yönetim Kurulu, haftalık genel toplantısında bir araya gelerek İsrail'in Gazze'deki hastane saldırısını değerlendirdi. Sevdamız Samsun Genel Merkezi Başkanı Nuri Seven, yaptığı açıklamada, "İçerisinde kadınların, çocukların, yaşlıların ve masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak hiçbir inanç, değer ve gerekçeyle açıklanamaz" dedi.
Seven, İsrail'in Gazze'deki bir hastaneye düzenlediği bombalı saldırının uluslararası hukuku ve vicdanları alt üst ettiğini ifade etti. "Bu alçakça saldırıyı kınıyor, sorumlularını lanetliyorum. Saldırılarda vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.
Sevdamız Samsun Genel Merkezi, Gazze halkına yönelik sürdürülen insanlık dışı saldırıların ve kuşatmanın bir an evvel sona ermesi gerektiğini vurguladı. Seven, "İçerisinde masum insanların bulunduğu hastanelerin hedef alınması, insani değerlere büyük bir saygısızlık teşkil etmektedir" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Sevdamız Samsun Genel Merkezi Yönetim Kurulu, uluslararası toplumu, İsrail'in bu tür saldırılarına karşı etkili ve caydırıcı önlemler almaya çağırdı. Ayrıca, bu tür olayların bir daha yaşanmaması ve barışın tesis edilmesi adına uluslararası dayanışma ve işbirliği çağrısında bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum