Sevdamız Samsun'dan Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'a Ziyaret

Sevdamız Samsun Genel Merkezi Genel Başkanı Nuri Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, şehirdeki güvenlik ve asayiş konularında önemli bir rol üstlenen Samsun Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'ı makamında ziyaret etti.

Sevdamız Samsun'dan Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'a Ziyaret
28 Ocak 2024 - 19:14
Gerçekleştirilen ziyarette, Genel Başkan Nuri Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ahmet Arıbaş'a yeni görevinde başarılar dileyerek, şehirdeki güvenlik mücadelesine olan katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Sevdamız Samsun Genel Merkezi, ziyaret sırasında Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'a, geniş kapsamlı çalışmalarını ve projelerini detaylı bir şekilde aktardı. Sevdamız Samsun Genel Merkezi Çalışma Programı'nın yanı sıra devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Genel Başkan Nuri Seven, yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş'ın Samsun şehrindeki başarılı güvenlik mücadelesine vurgu yaparak, "Ahmet Arıbaş Bey'in liderliğindeki emniyet teşkilatının, şehrimizin güvenliği ve huzuru için gösterdiği üstün gayreti takdirle karşılıyoruz. Sevdamız Samsun olarak, Emniyet Müdürümüz Ahmet Arıbaş'a desteklerimizi sunuyor, başarılar diliyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ise, Sevdamız Samsun Genel Merkezi'ne teşekkür ederek, Sevdamız Samsun'a, gösterdikleri duyarlılık ve desteğe teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum