Sevdamız Samsun'dan Depremzede Çocuklara Oyuncak Hediyesi

‘Devlet Millet Ele Ele Mutlu Çocuklar Güvenle Geleceğe’ sloganı ile Samsun’da yaşayan depremzede çocuklar için şenlik düzenlendi. Sevdamız Samsun Genel Merkezi, düzenlenen etkinlikle çocuklara oyuncak hediye ederek yüzlerinin gülmesini sağladı.

Sevdamız Samsun'dan Depremzede Çocuklara Oyuncak Hediyesi
14 Mart 2023 - 20:56
Spor Yarışmaları Düzenlendi
Sevdamız Samsun Genel Merkezi, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atakum Gençlik Merkezi, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü, TDP Şube Müdürlüğü, Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, OMÜ Organizasyon Official&Atarobot ve Herkes için Spor Federasyonu birlikteliğinde Samsun’da yaşayan depremzede çocuklar için etkinlik düzenlendi. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda ‘Devlet Millet Ele Ele Mutlu Çocuklar Güvenle Geleceğe’ sloganı ile organize edilen etkinlikte çocuklar, halat çekme, çuval yarışı, koca ayak yarışı, futbol, badminton, masa tenisi ve dart yarışmalarında moral buldular.
Oyuncak Hediye Edildi
Sunuculuğunu Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Güngör Doğanay’ın yaptığı Capoeira, Palyaço ve kukla gösterisinin de yer aldığı etkinlikte robot şovu da büyük ilgi gördü. Etkinlik sonunda Sevdamız Samsun Genel Merkezi tarafından çocuklarda oyuncaklar hediye edildi. Çocuklara hediyelerini Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven ile Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ile takdim etti. Çocukların aldıkları hediyeler ve katıldıkları yarışmalarda yüzleri güldü.
Her Zaman Hazırız
Sevdamız Samsun Genel Merkezi olarak depremin yaralarını sarmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Genel Başkan Nuri Seven, “Etkinliğe destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Burada oluşturduğumuz birliktelik, çocuklarımızın yüzlerinin gülmesini sağladı. Yaşadığımız acı günlerin geri kalmasını diliyorum. Hepimizin canı çok yandı. Bir daha böyle bir acıyı yaşamamak tek dileğimiz. Samsunumuza gelen depremzede aileler için her zaman elimizden geleni yapamaya hazırız. Ayrıca bu etkinlikle emeği geçen Spordan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Bilal Coşkun’a, yönetim kurulu üyelerimize, kadınlar meclisimize, gençlik meclisimize, üyelerimize ve gönüllerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum