Sevdamız Samsun'dan Anlamlı Turnuva

Sevdamız Samsun Platformu, Samsunspor’un kara günü olan 20 Ocak 1989 anısına bowling turnuvası düzenledi. Turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi

Sevdamız Samsun'dan Anlamlı Turnuva
21 Ocak 2022 - 19:07
Ödüller Verildi
Sevdamız Samsun Platformu, 20 Ocak 1989 yılında Samsunspor otobüsünün geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybedenler anısına Samsunspor Futbol Şehitleri Bowling Turnuvası düzenledi. Yönetim kurulu ve üyelerin katıldığı turnuva İlkadım Bowling Salonu’nda düzenlendi. Çekişmeli geçen mücadeleler sonunda dereceye girenlere ödüllerini Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve Bowling Akademi Genel Müdürü Güngör Doğanay takdim etti.
Saygı ve Özlemle Anıyoruz
Turnuvayı her 20 Ocak’ta geleneksel hale getireceklerini söyleyen Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır ile otobüs şoförü Asım Özkan olay yerinde, futbolcu Zoran Tomić ise Yugoslavya'da altı ay komada kaldıktan sonra vefat etmişti. Yakın zamanda hayatını kaybeden, o feci kazada tekerlekli sandalyeye mahkûm olan eski başkan ve takım kaptanı Emir Kar’ı da rahmetle anıyoruz. Futbol şehitlerimizi saygı ve özlemle anıyoruz. Hepsi Samsunspormuz için büyük değerler” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum