….Sesimize Ses Vermeniz Dileğiyle…

Haber Merkezimize; Samsun/Canik/200 Evler Mah. 219.sok sakinleri olarak sizden/sizlerden önce çeşitli yollarla gerekli mercilere ulaşmak istedik ama sesimizi duyuramadık diye mektup yazdılar.

….Sesimize Ses Vermeniz Dileğiyle…
27 Ekim 2020 - 10:28
Samsun’un Canik İlçesi 200 Evler Mah. 219.sok sakinleri mahallelerinde bulunan dere kenarındaki yollarının yapılmasını istiyorlar. Defalarca yetkilileri aramalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını ifade etmekteler. Yetkililerin bu mahalle sakinlerinin sesini duymalarını istemekteler.
Biz de buradan yetkililere sesleniyoruz. Samsun’un Canik İlçesi 200 Evler Mah. 219.sokak sakinlerinin sesine kulak verin!...
 
Samsun’un Canik İlçesi 200 evler Mahallesi sakinleri haber merkezimize yazdıkları mektubu aynen yayınlıyoruz.
İşte yazılan mektup;
"….sesimize ses vermeniz dileğiyle;
Samsun/Canik/200 Evler Mah. 219.sok sakinleri olarak sizden/sizlerden  önce çeşitli yollarla gerekli mercilere ulaşmak istedik ama sesimizi duyuramadık.
Resimli görsellerden de anlayacak olduğunuz üzere yaşadığımız sokakta sokak boyunca uzanan Ahmetli deresi bulunmakta olup mevcut derenin yapılan imar çalışmasında her iki yakasında 12 m genişlikte yol bulunmaktadır fakat bu yollar açılmadığından dere kenarında bulunan yol hem atıl durumda olmakla hem de  biz sokak sakinleri içinde tehlike arz etmektedir örneğin daha önceden çocukların ve arabaların dereye düşmesinden kaynaklı  kazalar yaşanmış olup yaşanan kazalarda çocukların çeşitli bölgelerinde yaralar ve kırıklar oluşmakla birlikte arabalarda maddi hasarlar yaşanmıştır.
200 evler mahallesi 219.sokak boyunca uzanan Ahmetli deresinin daha önceden çeşitli nedenlerle islahını ve sağından solundan geçen imarda var olan yolların açılmasını talep ettik fakat 2000 li yılların birokrasi anlayışıyla önce canik belediyesi sonra büyüksehir belediyesi sonra saski sonra muhtara gönderildik netice itibariyle derenin islahı ve yolların yapılmamış olmasından dolayı (mevzu olan yol imarda var fakat açılmamış 100-150 m ) mahallemizin ana girişine kadar gelmiş olan doğalgaz boru hattı kablolu tv ve fiber internet var olmasına rağmen doğalgaz ve kablo TV İnternet gibi hizmetleri karşılanmamaktadır mevcut duruma mahalle halkı olarak çözüm bulunmasını siz değerli basın mensuplarından bu çözüm sürecine katkı sağlamanızı;
Saygılarımızla arz ederiz."
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum