Serdar Yaman İlçe Başkanlığına Son Noktayı Koydu!

Atakum İlçe Başkanlığı görevini yürüten Serdar Yaman, yaptığı yazılı açıklama ile Atakum İlçe Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

Serdar Yaman İlçe Başkanlığına Son Noktayı Koydu!
09 Ağustos 2023 - 22:08 - Güncelleme: 09 Ağustos 2023 - 22:13
Başkan Yaman açıklamasında; 3 sene önce Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe teşkilatı ile çıkmış olduğum bu yolda tüm samimiyetim ile kademelerde görev alarak 2 sene önce Genel Başkanımız Sn. Fatih Erbakan Beyin tensipleri ile Atakum ilçe Başkanlığı görevini devralmıştım.
3 sene önce Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe teşkilatı ile çıkmış olduğum bu yolda tüm samimiyetim ile kademelerde görev alarak 2 sene önce Genel Başkanımız Sn. Fatih Erbakan Beyin tensipleri ile Atakum ilçe Başkanlığı görevini devraldım.
Gecemizi gündüzümüze katıp yönetimdeki arkadaşlarımız ile Atakum ilçemizde samimiyet ile inandığım Milli Görüş çizgisinde doğrunun yanında, yanlışın karşısında olarak görevimizi yerine getirmek için gayret gösterdik. Geldiğimiz noktada bayrak teslim zamanı şimdi olduğunu düşünüyorum. Makamlar gelip geçicidir. Makama tamah etmedik etmeyeceğiz de. Biz siyaseti Allah’ın rızasını kazanmak için yaptık. Yeni il Başkanımız atandığı için, önlerini açmak adına Atakum İlçe Başkanlığından Kendi iradem ile ayrıldığımı belirtmek isterim. İlçe Başkanlığı dönemimizde verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için takipçisi olacağımızın sözünü veriyorum. Siyasi Hayatımıza nokta koymadan, Şimdilik Yeniden Refah Partisi üyesi ve mücahidi olarak mücadeleye devam edeceğiz. İlerid
e bir zaman mutlaka Siyaseten yollarımız kesişecektir Atakumlu, Samsun’lu hemşerilerimiz ile. Ben tüm kalbimle davada samimi olanlara hakkımı helal ettim.
beyazgaste.com


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum