Şenol İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

Önder Fatih Şenol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Şenol İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı
31 Ekim 2022 - 13:28
İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı olan Önder Fatih Şenol, sosyal medya hesabından tüm camiayı heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Partide delege ve kongre seçimlerinin devam ettiği süreçte Şenol'un açıklaması büyük ses getirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Önder Fatih Şenol, "İlkadım ilçemizin delege seçiminin akabinde İl Başkanlığı adaylığımı buradan ilan ediyorum. En kısa zamanda İl binamızda resmi açıklamamı yapacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.
Birleştirici Güç
İYİ Parti'nin kuruluş aşamasında da büyük emekleri olan Şenol'a paylaşımının ardından kendisine ard arda destek mesajları gelmeye başladı. Partinin önde gelen isimleri 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulunurken, parti üyeleri ise Önder Fatih Şenol'un birleştirici ve tüm camiayı kucaklayabilecek bir güç olduğuna inandıklarını dile getirdiler. Şenol'un önümüzdeki günlerde adaylığını İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı binasında resmi olarak açıklaması bekleniyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum