Şenol'dan Demokrasi Şölenine Davet

İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Önder Fatih Şenol, 28 Ocak'ta gerçekleşecek il kongresinde Genel Başkan Meral Akşener'in de katılacağını hatırlatarak kongrede kazananın İYİ Parti olacağına dikkat çekti.

Şenol'dan Demokrasi Şölenine Davet
26 Ocak 2023 - 14:55
İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı'nın 28 Ocak Cumartesi günü yapacağı il kongresine sayılı saatler kaldı. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kongreye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılım sağlayacak. Kongre öncesi çalışmalarını sürdüren ve eşi benzerine rastlanmayan projelere imza atan İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Önder Fatih Şenol, kongrenin demokrasi şöleni içerisinde geçeceğini belirterek tüm Samsun halkını Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'na davet etti.
Samsun'da Mesajlar Verecek
Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşeceğinin altını çizen Şenol, İYİ Parti’nin kongrelerde küçülen değil her kongrede daha da büyüyen bir parti olduğuna işaret etti. Genel Başkan Meral Akşener'i Samsun'da ağırlayacakları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarına dikkat çeken Şenol, “Genel Başkanımız Samsun'da güzel mesajlar verecek. 28 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan İl Kongremize davetimi tekrarlıyor, bu demokrasi şöleninde buluşmayı diliyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum