Sendikal Bilinci ve Aidiyet Önemlidir

Eğitim-Bir-Sen Samsun Şubesi olarak, Vezirköprü ilçemizde bulunan işyeri temsilcileriyle 30 Ekim 2017 de akşam yemeğinde bir araya geldik

Sendikal Bilinci ve Aidiyet Önemlidir
01 Kasım 2017 - 21:01
Eğitim-Bir-Sen Samsun Şubesi olarak, Vezirköprü ilçemizde bulunan işyeri temsilcileriyle 30 Ekim 2017 de akşam yemeğinde bir araya geldik. Toplantıya Eğitim-Bir-Sen Samsun1 Nolu Şube Başkanı Nejdet Güneysu, Şube Başkan vekili Mustafa Çelebi, Vezirköprü İlçe Temsilcisi Ahmet Yılmaz ile Yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri katıldı.
Toplantıdan önce Vezirköprü’de bulunan kurumlarda ziyaretlerde bulunuldu. Öğretmen odalarının nabzı tutuldu. Öğretmenlerimizin görüş ve önerileri alındı.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Eğitim Bir Sen Vezirköprü Temsilcisi Ahmet Yılmaz sözlerine; “Sendikal bilincin ve aidiyetin önem arz ettiği bu günlerde toplantımıza katılarak, bizlere moral ve güç veren işyeri temsilcisi ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz” diyerek başladı.
Eğitim-Bir-Sen olarak çalışanların hak ve menfaatlerini savunmanın yanı sıra bugüne kadar hep ezilen, horlanan ve baskılara uğrayanların yanında olduklarına özel vurgu yaparak “Eğitim Bir Sen üyeleri çalışmalarını her zaman büyük bir özveri ve fedakârlıkla sürdürdü. Sendikamız sadece ücret sendikacılığı yapmadı, insan hak ve hürriyetlerinin her zaman savunucusu oldu. Dünyada ezilen ne kadar insan varsa, ne kadar mazlum varsa onlara destek olmaktan hiçbir zaman çekinmedik. Bunu yaparken de ne insanların dinine, ne ırkına ne de milletine baktık” dedi.
İstişare Toplantısında Şube Başkanı Nejdet Güneysu bir konuşma yaparak son günlerde meydana gelen gelişmeleri değerlendirdi. Nejdet Güneysu konuşmasında ; “Eğitim-Bir-Sen sadece bir kuruş değil, duruş sendikasıdır. Ülkenin bize ihtiyacı olduğu zamanlarda gerektiğinde elimizi taşın altına koymayı biliriz ve bildikte. Eğitim-Bir-Sen olarak her zaman çalışanların yanında olduk. Aldığımız kazanımlar ile çalışanlarımızın refahını ve ekmeğini büyütmeye çalıştık. Bunu yaparken de yıkmadık, dökmedik, ama her şeye de evet demedik” dedi.
Bu başarımızı çekemeyenlerinde bize karşı yaptıkları iftira ve çamur atmalara bakmadan onların seviyelerine inmeden üzerimizdeki görevleri en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu toplantımız vesilesi ile siz değerli iş yeri temsilcilerimize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Çünkü iş yerlerinde sendikamızın gerçek temsilcileri sizler olduğunuz gibi kurumunuz ve oradaki üyelerimizle köprü durumundasınız. Bu anlamda sizlere düşen ve büyük sorumluluk gerektiren görevi başarı ile ifa ettiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum