Selin Getirdiği Harfiyat Birikintileri Temizleniyor

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz Pazartesi günü meydana gelen sel felaketinde zarar gören yerlerde temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Selin Getirdiği Harfiyat Birikintileri Temizleniyor
21 Temmuz 2022 - 17:05
Özellikle Yalıköy ve Ilıca havzalarında etkili olan toprak kayması ve su baskınlarının ardından, suların getirdiği ve sular çekilirken de geride bıraktığı kil ve kumlu çamur, mil, alüvyon birikintilerinin temizliği gece ve gündüz ekiplerinin yaptığı çalışmayla temizleniyor. Çalışma esnasında tazyikli su, manuel ve mekanik süpürme işlemlerine ağırlık veriliyor. Lığ ve hafriyat birikintilerinin kaldırılması için Fen İşleri Müdürlüğü ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ile koordinasyon sağlanarak çalışmalar bir çok noktada devam ediyor.
EKİPLER FEDAKARCA ÇALIŞIYOR 
Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, fındık sezonunun yaklaşmasıyla özellikle kırsal mahallelerde artan nüfus yoğunluğuna paralel olarak artış gösteren evsel atıkların düzenli toplanıp bertarafı için ekiplerin yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Aynı zamanda yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın da Fatsa Belediyesi olarak  imdadına yetişerek bir nebze de olsa sorunlarını hafifletmeye çalışıyoruz. Sel felaketinden etkilenen tüm hemşerilerimize geçmiş olsun.  Ayrıca yaşanan bu süreçte mesai mefhumu gözetmeden fedakarca çalışan tüm personellerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum