Reklam
Reklam
Reklam

Sektörün Lideri SMS Metal Plastik

Samsun'da 2008 yılında faaliyetlerine başlayan SMS Metal Plastik 72 Bin 500 m2 alanda şehirlerin alt ve üst yapısında kullanılan plastik malzemelerin üretimi ve satışını gerçekleştiriyor.

Reklam
Sektörün Lideri SMS Metal Plastik
29 Mart 2023 - 18:09
Reklam

Teknolojiyi takip edip, müşteri memnuniyetine önem vererek sektörde öncü olduklarını belirten SMS Metal Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sevinç, "SMS Metal Plastik olarak 2008 yılında Samsun Tekkeköy ilçesinde metal, plastik ve geri dönüşüm faaliyetlerimize başladık. Çözüm odaklı ticari ilişkilerimizle her zaman sektörde adımızdan söz ettiriyoruz. 5.000 metrekarelik alanda faaliyet gösteren Metal ve Geri Dönüşüm alım-satım depomuz, Tekkeköy Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde bulunmaktadır. Samsun-Ordu Karayolu 12. km'de ise, 22.500 metrekarelik alanda, Çarşamba ilçesinde 45 Bin m2 toplamda 72,500 m2 alanda şehirlerin alt ve üst yapısında kullanılan plastik malzemelerin üretimi ve satışını gerçekleştiriyoruz. Karadeniz'in stratejik kenti Samsun'dan, güçlü lojistik ağımızla dünyaya açılıyor ve müşterilerimize çözümler sunuyoruz. Amacımız, müşteri memnuniyetine önem veren, teknolojiyi takip eden ve kaliteli ürün portföyünden ödün vermeyen bir tedarikçi olmak. Bu doğrultuda sürekli kendimizi geliştiriyor ve yeniliyoruz" dedi.
Sevinç, "SMS Metal Plastik olarak, şehirlerin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlarken, sektörde öncü bir rol üstleniyoruz. Bizimle birlikte, daha yeşil ve sürdürülebilir bir geleceğe adım atın." diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum