Şehrin En Büyük Markasına Sahip Çıkmaya Davet Ediyoruz!

Samsunspor Kulübü Derneğinden yapılan açıklamada, Samsun Şehrini, en büyük markasına sahip çıkmaya davet ediyoruz denildi.

Şehrin En Büyük Markasına Sahip Çıkmaya Davet Ediyoruz!
05 Ocak 2024 - 18:15
Samsunspor Kulübü; Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinden sonra, hem basketbol hem de futbolda Süper Lig'de mücadele eden 4. Kulüp olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Ülkemizde futbol endüstrisinin başlı başına bir sektör olması ve ekonomik anlamda büyük fedakârlıklar gösterilmesi zorunluluğu, basketbol ve diğer amatör branşların Samsun şehrinin desteğine ihtiyacını doğurmuş, bu branşlar Samsunspor Kulübü Derneği Yönetiminin büyük çabaları ile yürütülmeye çalışılmaktadır.  Bu vesile ile bu güne kadar yanımızda olan başkanımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz.  
TBSL’ de mücadele eden Basketbol takımımız, ligin en düşük bütçesiyle mücadelesini sürdürmektedir. Birçok etken sebebiyle basketbol takımımız, hedeflediği bütçeye ulaşamamıştır. Bugün gelinen noktada, basketbol takımımızın mevcut gelirleriyle TBSL’deki mücadelesini sürdürebilmesi mümkün görünmemektedir.
Atatürk’lü armanın Basketbol Süper Ligi'nde kalıcı olması için, başta belediyelerimiz olmak üzere, STK’lar, şehrimizin önde gelen ticari ve sanayi kuruluşları ile iş insanlarının desteklerine ihtiyaç duyulmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de bu desteğin geleceğine inancımız tamdır. “Biz Bize Yeteriz” sloganıyla yönetim kurulumuz şeffaf yönetim anlayışıyla yoluna devam etmektedir.  
Samsun Şehrini, En Büyük Markasına Sahip Çıkmaya Davet Ediyoruz!  

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum