Şehrimize Hizmet Etmekten Her Zaman Gurur Duydum

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Canik, Tekkeköy, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde programlar gerçekleştirdi.

Şehrimize Hizmet Etmekten Her Zaman Gurur Duydum
01 Haziran 2021 - 13:20
İlçe belediyelerini ve teşkilatları ziyaret eden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yürütülen projeler ve parti çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Canik ilçesinde yapımına başlanan Şehir Hastanesi ve yeni kaymakamlık binalarının inşaatlarını inceleyen Yılmaz,  projeler hakkında bilgi aldı. İlçe gezilerinde vatandaş ve esnaf buluşmaları da gerçekleştirdi.
Programlarda açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tüm ilçelerde pandemi sürecine rağmen birçok proje ve hizmet ağının aksamadan devam ettiğini söyledi.
Şehir Hastanesi Önemli Bir Kazanım
Özellikle Canik ilçesinde yapımına başlanan Şehir Hastanesi'nin kente, bölgeye önemli kazanımlar sağlayacağını ifade eden Yılmaz, gelişen ve kalkınan Canik'in kendini gösterdiğini belirtti. Alaçam'da, Yakakent'te ve Tekkeköy'de de birçok hizmet ve projenin devam ettiğini anımsatan Yılmaz, daha güzel gelecek, iyi bir kent yaşamı ve vatandaşların refahı için özverili bir çalışma sürecinin olduğunun altını çizdi.
Büyük Bir Koordine Sağlandı
Merkezi hükümet ve yerel yönetimlerin büyük bir koordine içinde olduğunu vurgulayan Yılmaz, " Pandemi sürecinin olumsuz etkilerine rağmen hizmet seferberliği devam ediyor. Salgının etkilerinin minimize edilmesi için çalışılırken, ülkenin kalkınması, vatandaşların ekonomik olarak rahatlaması, en iyi sağlık hizmetini alması, üretimin, kalkınmanın, istidamın artarak sürmesi için büyük mücadeleler veriliyor. Zorlu süreçlerden geçiyoruz. Bunun için halkımıza en iyi hizmet noktasında duracak bir dakikamız bile yok" dedi.
Hizmet Sevdamız Bitmeyecek
"Samsun bizim her zaman sevdamız oldu" diyen Yılmaz, "Kentimizin her bir noktası bizim evimiz gibi. İlçemizde, kent merkezinde her bir projeyi, çalışmayı yakinen takip ediyoruz. Bu şehre sevdalı, hizmet etme imkânı bulun bir insan olmaktan her zaman gurur dudum. Güzel dostluklarımız, gönül bağlarımız oluştu. Kentimize birçok kazanımlar sağlandı. Bu her zaman devam edecek" diye konuştu.
Ev ziyaretleri de gerçekleştiren Yılmaz'ın programlarına Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma,  İl Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut İşbilir, Üzeyir Bahadır, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir, Yakakent İlçe Başkanı Saliha Korkmaz ve teşkilat üyeleri yer aldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum