Şehit Oktay Uçar Kabri Başında Dualarla Anıldı

Şehit olan Özel Harekât Polis Memuru Oktay Uçar için Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafında Bafra Asri Mezarlıktaki kabri başında anma töreni düzenlendi

Şehit Oktay Uçar Kabri Başında Dualarla Anıldı
28 Ağustos 2019 - 10:18
Şehit olan Özel Harekât Polis Memuru Oktay Uçar için Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafında Bafra Asri Mezarlıktaki kabri başında anma töreni düzenlendi.
Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şubesinde görev yaparken 26 Ağustos 2015 tarihinde operasyona hazırlık aşamasında içinde bulunduğu zırhlı polis aracına yakıt ikmali için akaryakıt istasyonuna giderlerken Mardin Artuklu yolunda aracın lastiğinin patlaması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan Özel Harekât Polis Memuru Oktay Uçar şahadetinin 4’üncü yılında Bafra Asri Mezarlıktaki kabri başında dualarla anıldı.
DERNEK ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ
Şehit Özel Harekât Polis Memuru Oktay Uçar’ın anma törenine Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mümine Ersin, derneğin üyeleri ve şehidin yakınları katıldı. Derneğin fahri imamı olan ve Bafra’da ayrıca Bülbül hoca lakabı ile tanılan Necattın Boyun,  oğlu Hafız Ensar Boyun tarafından Yasin-i Şerif ve dua okundu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum