ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Vali İbrahim Şahin  Şehit Polis Memuru Mustafa Öztürk ve Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’ın Çarşamba ilçesinde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu

ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
25 Ocak 2017 - 07:39
7- Boş kalıp haberVali İbrahim Şahin  Şehit Polis Memuru Mustafa Öztürk ve Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’ın Çarşamba ilçesinde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Taziye ziyaretine ayrıca, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar katıldı.
Vali İbrahim Şahin, ilk önce İstanbul ili Beşiktaş ilçesinde bulunan Vodafone Arena Stadı yakınında, 10 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 22.30’da gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan Polis memuru Mustafa Öztürk’ün Çarşamba ilçesinde bulunan evine gelerek, şehidin babası Ahmet Öztürk ve diğer aile bireylerine taziye ziyaretinde bulunarak, acılarını paylaştı. Ve ardından Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekâtına katılan Türk askerlerinin bulunduğu El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurlarının bomba yüklü araçla düzenlediği saldırı sonucu şehit olan, Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’ın Çarşamba ilçesindeki  Sarıçalı Mahallesine gelerek burada ikamet eden şehidin ailesine taziyede bulunup, acılarını bir nebze olsun paylaşma imkânı buldu.
ALLAH ŞEHİTLERİMİZİN MEKÂNLARINI CENNET EYLESİN
Şehidin babası Fazlı Taşkın, annesi ve diğer aile bireyleri ile görüşen Vali İbrahim Şahin, Şehitlerimiz bu vatan, bu millet, bu bayrak için, toprağımızdan bir karış vermemek adına kanlarıyla, canlarıyla fedakârlık ettiler. Allah şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin. Sizler en güzel varlıklarınızı, evladınızı bu vatan için toprağa verdiniz. Bundan sonra her ne ihtiyacınız olursa olsun yirmi dört saat sizlerin ihtiyaç ve sorunlarınızı gidermek görevlerimizin önceliği arasındadır. Kapımız sizlere her zaman sonuna kadar açık" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum