Şehit Aileleri Bizim Baş Tacımız!

Ayvacık ilçesine geldiği günden itibaren şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Orhan Ayaz, ”Şehit ailelerimizin her zaman yanlarında oldum

Şehit Aileleri Bizim Baş Tacımız!
01 Temmuz 2019 - 14:51
Ayvacık ilçesine geldiği günden itibaren şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Orhan Ayaz, ”Şehit ailelerimizin her zaman yanlarında oldum. Olmayanda devam edeceğim” dedi.
Şehit ailelerine ziyareti sırasında Ayvacık Kaymakam Orhan Ayaz’a İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Astsubay Başçavuş Çağatay Büyükada İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Faruk Türk ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Demirtaş. İlçede bir dizi ziyaretlerini gerçekleştiren Türk Kızılay´ı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram Türk  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner’de eşlik etti.
SİZLERLE BİRLİKTEYİM
Şehit Deniz Er. Yunus Keskin ve Deniz Er. İsmet Yazıcı’nın ailelerini evlerinde ziyaret eden Ayvacık Kaymakam Orhan Ayaz şehitlerimizin aileleriyle sohbet ederek,” Devletimizin tüm imkânları ile şehitlerimizden bizlere emanet olan şehit ailelerinin yanlarında olduk ve olmayanda devam devam edeceğiz Şehit alilerimiz bizim baş tacımızdır. Sizlere kapımız 7/24 acıktır” diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum