Şehidimiz Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zeytin Dalı Harekât Bölgesi’nde terör örgütü mensupları tarafından yapılan havan saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit olan Uzman

Şehidimiz Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci Son Yolculuğuna Uğurlandı
22 Ekim 2019 - 22:19
Zeytin Dalı Harekât Bölgesi’nde terör örgütü mensupları tarafından yapılan havan saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit olan Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci’ Bafra ilçesindeki Fevzi Çakmak Mahallesi Yıldırım Beyazıt Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.
CENAZEYE BÜYÜK KATILI OLDU
Şehidimizin cenazesine Samsun Valisi Osman Kaymak, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy,  Ankara Kara Kuvvetleri (EDOK) Eğitim ve Doktrin Okulları Komutanı Tuğgeneral Mehmet Salih Akay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, CHP, Kemal Zeybek, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Bir önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İbrahim Güven, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Aksoy, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Samsun İl Temsilcisi Emekli Albay Bülent Uzun Türk Kızılay’ı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr Serdar Bayram. Türk Kızılay’ı Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Halim Tutku Demircan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu 2’inci Başkanı Köksal Öner,  İlçe Belediye Başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidimizin yakınları ve binlerce vatandaşın katıldı.
KUR'AN-I KERİM EŞLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLDİ
İl Müftü Yardımcısı Tahir Kılıç tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Ardından şehidimizin naaşı, askerlerin omuzunda cadde üzerinde bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konularak Bafra Asri Mezarlığı'na götürüldü. Burada şehidimiz Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci’nin naaşı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde toprağa verildi. Defin töreninin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin babası Mevlüt Can Meşeci’ ye, öperek teslim etti. Cenaze töreninin ardından Vali Osman Kaymak, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Samsun Milletvekilleri, şehidimizin ailesine ve akrabalarına başsağlığı dileklerinde bulunarak, acılarını paylaştı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum