Şehidimiz Şükrü Elibol, Alaçam İlçesinde Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan İstihkâm Uzman Onbaşı Şükrü Elibol’u Alaçam ilçesi Umutlu Mahallesi Toklu Camii'nde ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninim ardından son yolculuğuna uğurladı.

Şehidimiz Şükrü Elibol, Alaçam İlçesinde Son Yolculuğuna Uğurlandı
27 Şubat 2020 - 23:10 - Güncelleme: 27 Şubat 2020 - 23:21
Şehidimize Son Görev
Şehidimizin cenaze törenine, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, Vali Osman Kaymak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İYİ Parti Samsun Milletvekili  Bedri Yaşar, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Vali Yardımcıları Mehmet Aktaş, Sezgin Üçüncü, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İbrahim Güven, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sg. Alb. Ahmet Bahadır, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Bülent Uzun Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yılmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü  ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner İlçe Belediye Başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidimizin yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.
Dualarla Toprağa Verildi
Kılınan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Ardından şehidimizin naaşı askerlerin omuzunda bir süre taşındıktan sonra Alaçam İlçesi Umutlu Mahallesi Mezarlığı'na götürüldü. Burada şehidimiz İstihkâm Uzman Onbaşı Şükrü Elibol okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde toprağa verildi. Defin töreninin ardından, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı, şehidimizin maaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin annesi Vahide Elibol’a, Vali Osman Kaymak ise şehidimizin fotoğrafını yine şehidimizin annesi Vahide Elibol'a teslim ederek, şehidimizin ailesine ve akrabalarına başsağlığı dileklerinde bulunup, acılarını paylaştı.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum