Şehidimiz Polis Memuru Adem Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şüpheli aracı takibi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli ve Bisikletli Polis Timleri Büro Amirliğinde görevli hemşerimiz Polis Memuru Adem Keskin Samsun Büyük Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılarak, son yolculuğuna uğurladı.

Şehidimiz Polis Memuru Adem Keskin Son Yolculuğuna Uğurlandı
10 Ağustos 2020 - 10:06
Kur'an-I Kerim Eşliğinde Toprağa Verildi
Şehidimizin naaşı, ikindi namazını müteakip İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde Kıranköy Polis Şehitliği’nde toprağa verildi. Defin töreninin ardından Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı ve şehidimizin fotoğrafını şehidimizin babası Yılmaz Keskin’e teslim ederek, ailesine ve akrabalarına başsağlığı dileklerinde bulunup, acılarını paylaştı.
Samsunlu Şehidimizi Yalnız Bırakmadılar
Şehidimizin cenaze törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Parti CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Kulular, Vali Yardımcısı Hasan Balcı, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli. Albay . İbrahim Güven, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner İlçe Belediye Başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, şehidimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum