Reklam
Reklam
Reklam

Şeffaf, Güven Veren, Umut Vaat Eden, Özgür Yaşanabilen Bir Ülke Olmaktan Çıktık

İyi parti İl Başkanı Hasan Aksoy yedisinden yetmişine herkesin karamsarlığa kapıldığı bir dönemden geçtiğimizi ifade etti.

Reklam
Şeffaf, Güven Veren, Umut Vaat Eden, Özgür Yaşanabilen Bir Ülke Olmaktan Çıktık
25 Ağustos 2022 - 13:39
Reklam
Aksoy, Uzun yıllardır siyasetin içindeyim. Darbe dönemlerini, ekonomik krizleri yaşadık ama halkın hiç bu kadar karamsar olduğu bir dönemi yaşamadık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçtiğimiz günden itibaren Cumhur ittifakı vekillerinin bile savunamadığı politikalar ile yüksek enflasyon ve güven vermeyen bir ekonomik gidişat, artan işsizlik, dış politikada tutarsızlıklar. Dün düşman gösterilen ülkelerin bugün kapılarının ekonomik krizden çıkmak için aşındırılması.  Eleştiride bulunan herkesin terörist, hain ilan edilmesi. Böyle basiretsiz ve seviyesiz siyaseti kabul etmiyoruz.
 Halkımız uygulanan yanlış politikaların daha kötü bir süreci yaşatacağını ve mevcut yönetimin iktidarda kalmak için dün söylediği sözlerin ve yaptığı her eylemin tam tersi kararlar aldığını ve bu kararları da bir plan dâhilinde yapmadığını sadece günü kurtarmak ve saltanatını sürdürebilmek için aldığını gördü.
Genel Başkanımız Meral Akşener iki yılı aşkın bir süredir Memleketin her bir yerini karış karış gezdi ve geziyor. Bizler de sahada sürekli halkımızın nabzını tutuyor, sorunlarını dinliyor çözümler üretmek için çalışmalar yapıyoruz. İktidar yaşadığı ciddi güven kaybını bertaraf etmek için, yıllardır sürdürdüğü iftiralarının artık halkımız nezdinde karşılık bulmadığı ve özellikle İyi partinin tüm anketlerde en çok oyunu yükselten parti olduğunu gördü ve geçmişte de benzer senaryoları bildiğimiz şiddet diline ve eylemine yöneldi. Son dönemde sık sık muhalefet partilerinin saha çalışmalarının sabote edildiği, gerekirse şiddet ile yıldırmaya çalışıldığını görüyoruz ve her nedense bu eylemleri yapanların Cumhur ittifakı taraftarları olduğu bu hükümetin ve destekçilerinin bu konuda hiçbir önlem almadığı tam aksine destek verdiklerini biliyoruz.
 Yapıştıkları koltuklardan demokratik yollarla gitmeyi içine sindiremeyen, halktan iyice kopuk yaşayan saltanat düşkünleri, halkın derdi ile dertlenme amacıyla saha çalışması yapan ve sadece makul siyaseti benimsemiş, kimseyle kavga ve ayrıştırma siyaseti yapmayacağını taahhüt etmiş ve bugüne dek uygulamış partimize pusu kurarak, sokak eşkıyalığı yaparak yıldırmak, olmazsa da vatandaşın haber alma hakkını engelleyip sindirmek için koloniler halinde saldırıya geçtiler ancak bilinmeli ki İyi Parti cesurların partisidir ve aynı zamanda makul ve mantıklı bir yönetim anlayışını ilke edinmiş bir partidir. Her geçen gün liyakatli kadroları daha da güçlendirmek amacıyla ev ev kapı kapı gezerek memleket sevdalılarına kendi projelerimizi anlatmaya çalışıyor ve gerçek vatanseverleri saflarımıza alıyoruz, bizim kavgamız vatandaşın sorunlarına sebep olanlarla. Sorun değil de çözüm üretmek istiyorlarsa biz buradayız. Çözüm olacak her konuda defalarca desteğimizi açıkladık, önerilerimizi sunduk.
Bu ülkenin tek derdi vardır o da yönetim zafiyetidir. Diğer bütün dertlerimizin kaynağı da bu ucube Başkanlık sistemidir.  Samsun da yirmi yıl boyunca açık ara lider konumda olan iktidar partisi kendi yarattığı sıkıntının sonucunda artık ikincilik üçüncülük hesapları yapmaktadır. Ama korkunun ecele faydası yoktur... Ekonomik sorunlar her ne olursa olsun çözülür ama huzurlu bir ülke için yok edilen adaleti tesis edemezseniz ne enflasyonu ne de huzuru güveni sağlayamazsınız.
Bunun farkındayız ve var gücümüz ile çalışıyor ve iktidara emin adımlarla ilerliyoruz.
İyilerin projelerini, hükümete verdiği tavsiyelerini daha yakından takip etmek isteyen, her gittiğimiz yerde bunu bize hissettiren halkımız merak etmesin iyi niyet ve liyakat ile çözülemeyecek sorun yoktur. İyi parti bu karamsar tabloyu ve bekleyen sorunları çözmek için hiçbir engeli bahane etmeden çalışıyor ve her geçen gün üye ve gönüllü sayısını süratle artırıyor. Biz kendimizden eminiz vatandaşımızı da doğru tercih ve geleceğin Türkiye sini birlikte inşa etmek için gönüllü çalışmaya ve partimize üye olmaya davet ediyoruz.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum