Seçime Bir Hafta Kala Rakiplerine Birlik Çağrısı!

CHP İl Başkan Adayı Ali İzzet Kavtelek, 5 adayın yarışacağı kongre öncesinde diğer adaylara kongrede seçilecek il başkanının yanında kenetlenme çağrısı yaptı.

Seçime Bir Hafta Kala Rakiplerine Birlik Çağrısı!
01 Ekim 2023 - 18:07
Kavtelek, "Seçilecek başkana seçimden sonra her türlü desteği diğer adayların vermesi gerekir. Ben bu konuda üzerime düşeni yapmaya hazırım" dedi
CHP'nin 8 Ekim'de yapılacak Samsun İl Kongresi'nde en güçlü adaylar arasında gösterilen Ali İzzet Kavtelek, yönetimde birlikte çalışmayı planladığı ekibiyle bir araya gelerek, son haftanın yol haritasını belirledi. Kavtelek, tüm adaylara kongre sonrasında beraber hareket etme çağrısı yaptı.
Ekibiyle Bir Araya Geldi
CHP'nin 8 Ekim pazar günü yapılacak İl Kongresi'ne bir hafta kala yarış iyice kızışıyor. CHP'de halen yönetimdeki il Başkanı Fatih Türkel, eski il başkanları Tufan Akçagöz, Aylin Tat ile Mehmet Özdağ'ın yarışacağı seçimlerde en güçlü adayların başında gösterilen Ali İzzet Kavtelek, kongreye bir hafta kala yapılacaklara ilişkin, yönetimde birlikte çalışmayı planladığı isimlerle görüş alışverişinde bulundu.
Bu Kongre Çok Önemli
CHP'nin önümüzdeki il kongresinin değişim, dönüşüm' beklentilerinin yüksek sesle dile getirildiği bir atmosferde yapılacağını ve 2024 yılındaki yerel seçimlerde iyi bir başarının elde edilmesi açısından da büyük önem taşıdığını dile getiren Kavtelek, temel hedeflerinin ise sadece yerel seçimlerde en iyi başarıya odaklanmanın yanı sıra güçlü bir muhalefet partisi olarak toplumun her kesimine ulaşacak, onların sesi olacak politikalar üretmek olduğunun altını çizdi.
Partiye Zarar Vermeden
Önümüzdeki yerel seçimde CHP'nin  Samsun'da en iyi başarıyı elde edebilmesi için  sivil toplum örgütleri, sendikalar, dernekler gibi toplumun tüm kesimleriyle birlikte çalışacaklarını ifade eden Kavtelek, bunun için de öncelikle değişim-dönüşüm taleplerini partiye zarar vermeden gerçekleşmesi için çaba harcayacaklarını vurguladı.
Partimin Başında Olacağım
CHP'nin Samsun İl Kongresi'ne bir hafta kala, tüm ekiple birlikte ortak bir 'söylem birliği' oluşturulması noktasında yol haritasını da belirlediklerini ifade eden Kavtelek, il başkanı seçilmesi halinde kesinlikte örgütün başında kalacağını, önümüzdeki yerel seçimlerde herhangi bir makama aday olmayacağının da altını çizdi.
İl Kongresi'nde 5 adayın yarışacağının kesinleştiğini dile getiren Kavtelek, "Oldukça heyecanlı bir seçim bizi bekliyor. Adayların tamamı birbirinden değerli arkadaşlarımız. Bizler de bu yarışta partimize hizmet etme aşkıyla sonuna kadar varız. İlçe ziyaretlerimiz sırasında da gördük ki, hem delegelerimizden hem de üyelerimizden bize yönelik bir teveccüh, yoğun bir ilgi var. Bundan çok büyük mutluluk duyuyoruz. O yüzden kongrede il başkanı seçilecek adayın yanında birlik olmamız ve tüm gücümüzle seçilecek başkana destek olmamız gerekir" diye konuştu.

Etkin Bir Muhalefet Sözü
İl Başkanlığını kazanması halinde yapılacak çalışmaların da masaya yatırıldığı toplantıda, gençlerin ve kadınların ve diğer sosyal kesimlerin sorunlarının çözümüne ilişkin ofisler kurulacağı belirtildi. İş arayan vatandaşlarla işveren kesimini bir araya getirerek, köprü görevi üstlenecek bir istihdam ofisi kuracaklarını da dile getiren Kavtelek, özellikle gençlerin ev ve yurt sorunlarının çözümün de etkin olarak görev almayı planladıklarını ifade etti. Kavtelek, "Seçildiğimiz takdirde CHP etkin muhalefetiyle kamuoyunda konuşulan bir parti haline gelecek. Şimdiden bunun sözünü verebiliriz. Bunun için il kongremiz de bu değişimin işaret fişeği olacak.  Delegelerimizin de bu bilinçle, hiçbir baskı altında kalmaksızın, kendi özgür iradeleriyle, partimizin ruhuna uygun hareket ederek, güçlü bir CHP için gerekeni yapacaklarına yürekten inanıyorum" diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum