Seçimden Seçime Gelen Siyasetçi Olmadım

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, seçim çalışmaları kapsamında akşam ilçeye 37 km uzakta bulunan Erikbelen Mahallesini ziyaret etti etti. Ziyaret gece mitingine dönüştü.

Seçimden Seçime Gelen Siyasetçi Olmadım
17 Mart 2024 - 10:07
Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e kırsal mahalle ziyaretlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler. Vatandaşların yoğun sevgi gösterilerinde bulunduğu ziyaret gece mitingine dönüştü.
Buralarla gönül bağımı hiç koparmadım
İkiz, burada yapmış olduğu konuşmada 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak kendisine ve belediye meclis üyesi adaylarına oy istedi. Erikbelen mahallesine 20 gün içinde ikinci defa geldiğini ifade eden başkan adayı İkiz, "Biz seçimden seçime gelen siyasetçilerden olmadık. Ben buralardaki vatandaşlarımızla gönül bağımı hiç koparmadım. Daha önce 15 yıl belediye başkanlığı yaptım, bir dönem ara verdikten sonra tekrar aday oldum. Buradaki vatandaşlarımız beni bilir, ben onları bilirim. Mutlu anlarında da yanlarında oldum, kederli anlarında da yanlarında oldum. İnşallah 31 Mart tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerini kazandığımızda vatandaşlarımızın bizlere ilettiği konular hakkında en kısa sürede çözümler üreteceğiz. Biz bu dönemde ilçemizi ve mahallelerimizi büyütmenin mücadelesini vereceğiz. Artık kırsalda bulunan mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimizde gurbete gitmesinler. OSB'de çok güzel gelişmeler olacak. Burada sağlanacak yeni yatırımlarla binlerce insanımız iş sahibi olacak. Yine termal turizm alanında da büyük yatırımlarımız olacak. İlçemize her yıl 5 yıldızlı otel kazandıracağız. Şuan çalışmaları devam eden 1500 kişi yatak kapasiteli Hattuşa Termal Tatil köyü yılsonu itibariyle hizmete giriyor" şeklinde konuştu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum