Seçim sonucuna saygı göstereceğiz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "2 Kasım sabahı milletimizin tercihi hangi istikametteyse şüphesiz ki o istikametten çıkacak olan neticeye hep birlikte saygı göstereceğiz" dedi

Seçim sonucuna saygı göstereceğiz
31 Ekim 2015 - 17:04
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "2 Kasım sabahı milletimizin tercihi hangi istikametteyse şüphesiz ki o istikametten çıkacak olan neticeye hep birlikte saygı göstereceğiz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım Genel Seçiminin huzurlu ve bir bayram şeklinde geçmesi dileğinde bulunarak, sonuçların başta İslam Âleminin mazlum insanlarına, ülkemize ve Samsun'a hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Başkan Genç, "Geleceğimiz için bir kez daha demokratik hakkımız olan sandık başına gidiyoruz. Herkes rahat ve emin biçimde sandık başına giderek demokrasiye katkı sağlamak için, istikrar için oyunu kullanmalıdır" dedi. 

SANDIĞA DAVET

Seçimlerin, huzur, sükûnet ve bir demokrasi bayramı ortamında geçmesi dileğinde bulunan Genç, tüm vatandaşları hür iradelerini sandığa yansıtmak üzere sandık başına davet etti. Genç, "Her alandaki kazanımların korunması ve istikrarın devamı için tüm vatandaşlarımızın özgür iradelerini sandığa yansıtmaları gerekiyor. 2 Kasım sabahı milletimizin tercihi hangi istikametteyse şüphesiz ki o istikametten çıkacak olan neticeye hep birlikte saygı göstereceğiz" diye konuştu.

SAMSUN DEMOKRASİ ŞEHRİ

Seçimlerin huzur içerisinde geçmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğine işaret eden Genç, "Samsun bir Demokrasi Şehridir. İnanıyorum ki hemşehrilerimiz sandıkta demokratik haklarını en iyi şekilde kullanacaktır. Seçim sonuçlarının başta İslam Âlemi olmak üzere mazlum insanlarımıza, ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum